Peter Hansen: Det forrige byråd har ansvaret for bilos i nye boliger

12. juni 2013 Debat

Formand for Teknik og Miljø, Peter Hansen, Venstre, skriver:

Preben Hansen, Kegnæs og andre kritiserer mig med baggrund i sagen om placeringen af boliger på Damgade, samt den deraf opståede miljøsag med bil firmaet Agerley.

Lokalplanen – efter hvilken der er bygget – blev vedtaget i forrige byrådsperiode, da Bendt Olesen, Socialdemokraterne, var formand for Plan og Strategi udvalget, og havde det politiske flertal. Han bærer således primært ansvaret for resultatet af det, vi ser i dag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg synes, det er brandærgerligt og urimeligt, hvad firmaet Agerley nu udsættes for. Men forvaltningen er nødt til at overholde loven og er nødt til at give påbud, hvis grænseværdier overskrides.

Der er ingen der ønsker, at firmaet skal flytte og der gøres alt, hvad der kan for at finde en brugbar løsning, der tilfredsstiller parterne.

Jeg er personlig rigtig ked af denne sag, der desværre går ud over en virksomhed, der har fungeret godt i mange år.

Det er især ærgerligt, da det efterfølgende stod klart, at placeringen tættere på bilhandleren især skyldtes hensynet til nogle socialdemokratiske byrådsmedlemmers bekymring for skyggepåvirkning på deres boliger.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...