Peter Hansen: Det forrige byråd har ansvaret for bilos i nye boliger

12. juni 2013 Debat

Formand for Teknik og Miljø, Peter Hansen, Venstre, skriver:

Preben Hansen, Kegnæs og andre kritiserer mig med baggrund i sagen om placeringen af boliger på Damgade, samt den deraf opståede miljøsag med bil firmaet Agerley.

Lokalplanen – efter hvilken der er bygget – blev vedtaget i forrige byrådsperiode, da Bendt Olesen, Socialdemokraterne, var formand for Plan og Strategi udvalget, og havde det politiske flertal. Han bærer således primært ansvaret for resultatet af det, vi ser i dag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg synes, det er brandærgerligt og urimeligt, hvad firmaet Agerley nu udsættes for. Men forvaltningen er nødt til at overholde loven og er nødt til at give påbud, hvis grænseværdier overskrides.

Der er ingen der ønsker, at firmaet skal flytte og der gøres alt, hvad der kan for at finde en brugbar løsning, der tilfredsstiller parterne.

Jeg er personlig rigtig ked af denne sag, der desværre går ud over en virksomhed, der har fungeret godt i mange år.

Det er især ærgerligt, da det efterfølgende stod klart, at placeringen tættere på bilhandleren især skyldtes hensynet til nogle socialdemokratiske byrådsmedlemmers bekymring for skyggepåvirkning på deres boliger.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...