Piger fra BC Syd tog flot fjerdeplads ved DM i Skills

Arkivfoto
Arkivfoto
1. februar 2017 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Cecilia Kretzmann, Heidi Jensen, Katrine Hansen og Stefanie Dübe fra Business College Syd kæmpede sig til en flot fjerdeplads i konkurrencen i Detail/Butik ved weekendens DM i Skills 2017, skriver skolen i en pressemeddelelse.

De fire piger havde valgt Project Zero som casevirksomhed i konkurrencen, og det skabte en overvældende interesse fra dommerne og mange af de ca. 45.000 besøgende til DM i Skills.

Det har været meget spændende og udfordrende på den fede måde at deltage i Skills, siger Stefanie Dübe, der i et rollespil skulle håndtere forskellige kundetyper på en scene med stort publikum.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har fået et super sammenhold på holdet, og jeg er parat til at tage af sted igen”, siger hun.

“Konkurrencen har aldrig været hårdere end i år, så vi er meget stolte af vores dygtige elever”, siger uddannelsesleder Lars Boes Jørgensen, der selv var til stede og overværede konkurrencen.

17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...