Piger fra BC Syd tog flot fjerdeplads ved DM i Skills

1. februar 2017 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Cecilia Kretzmann, Heidi Jensen, Katrine Hansen og Stefanie Dübe fra Business College Syd kæmpede sig til en flot fjerdeplads i konkurrencen i Detail/Butik ved weekendens DM i Skills 2017, skriver skolen i en pressemeddelelse.

De fire piger havde valgt Project Zero som casevirksomhed i konkurrencen, og det skabte en overvældende interesse fra dommerne og mange af de ca. 45.000 besøgende til DM i Skills.

Det har været meget spændende og udfordrende på den fede måde at deltage i Skills, siger Stefanie Dübe, der i et rollespil skulle håndtere forskellige kundetyper på en scene med stort publikum.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har fået et super sammenhold på holdet, og jeg er parat til at tage af sted igen”, siger hun.

“Konkurrencen har aldrig været hårdere end i år, så vi er meget stolte af vores dygtige elever”, siger uddannelsesleder Lars Boes Jørgensen, der selv var til stede og overværede konkurrencen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Kultur, Nordborg

MC Als Heimerz har åbent hus den 9. juli

30. juni 2022 Kultur

Den 9. juli – mellem klokken 13 og 17 – er der åbent hus hos MC Als Heimerz, som står klar med kaffe, kage og ringriderpølser til en billig penge. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. “Endelig er det muligt at inviterer andre på besøg og vi glæder os til at få en snak med […]

Læs mere...