PLR-Production i Nordborg er Årets Læreplads

17. oktober 2015 Uddannelse

Det er virksomheden PLR-Production fra Nordborg, der er udvalgt som vinder af Årets Læreplads 2015 for EUC Syd og hele vores område i Sønderjylland, skriver EUC Syd i en pressemeddelelse.images (1)

PLR-Production er indstillet af industritekniker-lærling Grzegorz Leonhard, der i sin nominering bl.

Artiklen fortsætter under annoncen

a. skriver, at der vises stor tillid, at han som lærling i mange af sine arbejdsopgaver er ligestillet med faglærte, at hans læreperiode er spændende og varieret, han får en faglig og personlig opbakning, og at virksomheden har valgt at tage ham som lærling, på trods af hans udfordringer med det danske sprog, og selvom PLR-Production ikke tidligere har været godkendt til at uddanne lærlinge:

”Vi undersøgte i fællesskab, hvordan de kunne blive godkendt som læreplads, og hvilke muligheder jeg havde for at blive lærling”, skriver Grzegorz bl.a. og videre: ”Jeg føler PLR har stor tillid til mig, og samtidigt får jeg en god faglig og personlig opbakning … Jeg sætter stor pris på, hvordan jeg har kunnet udvikle mig i virksomheden, og jeg synes helt klart, at PLP fortjener prisen som Årets Læreplads”.

Grzegorz Leonhard går netop nu på svendeprøveholdet på Hovedforløb 4 for industriteknikere i Sønderborg, og han kan færdiggøre sin uddannelse i løbet af næste år. Han har været i Danmark i 9 år, og får kun positive vurderinger. Han er energisk, arbejdsom og meget behagelig, ligesom han har arbejdet meget for at blive dansksproget og hans karakterblad vidner om en høj indsats med stort set udelukkende 2-cifrede karakterer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk