PLR Produktion nomineret til Årets Læreplads i Danmark

9. november 2015 Nordborg Skrevet af: Ole Kæhler

Danske Erhvervsskoler, der står for konkurrencen Årets Læreplads, har netop valgt de tre lærepladser, som er indstillet til at blive Årets Læreplads 2015 i Danmark, skriver EUC Syd i en pressemeddelelse.

De tre nomineredeplr-production_15

Artiklen fortsætter under annoncen

PLR Production i Nordborg, EUC Syd, indstillet af industritekniker-elev Grzegorz Leonhard.

Tandlæge Lars-Henrik Gaardhøje, EUC Sjælland, indstillet af tandklinikassistent Ditte Nymand Bruun.

Midtvask i Aarhus, Tradium, indstillet af industrioperatør-elev Søren Ilsø Jensen

I oktober vandt PLR-Produktion fra Nordborg konkurrencen om at blive Årets Læreplads på EUC Syd. PLR-Produktion blev indstillet af industritekniker Grzegorz Leonhard, der tager sin uddannelse i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

download

54 indstillede er fra EUC Syd

Landsdækkende indstillede i alt 569 elever i dette efterår deres læreplads til titlen, og på EUC Syd var der hele 54 indstillinger – det gør at knap 10 procent af alle nomineringerne kom fra lærlinge tilknyttet EUC Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nomineringen er foretaget blandt kandidater fra 28 medvirkende erhvervsskoler. Det kan tolkes sådan, at vi har næsten tre gange så mange tilfredse lærlinge, som gennemsnittet af de deltagende skoler, og at lærlingene herfra brænder så meget for deres virksomhed, at de bruger tid og kræfter på at argumentere for, hvorfor deres læreplads er et rigtig godt sted at arbejde.

Den 19. november kl. 11 afsløres det i København, hvem af de tre nominerede, der bliver kåret som den landsdækkende Årets Læreplads 2015. Sammen med PLR Production og lærling Grzegorz Leonhard deltager afdelingschef Leif K. Elsborg og bl.a. underviser Jørgen Kornbeck er inviteret med til festlighederne.

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...