Politiet efterlyser to undvegne fanger

18. marts 2014 Uncategorized

Politiet efterlyser to fanger, der mandag aften stak af fra arresten i Tønder. Det drejer sig om Alaa Sakatni, som kommer fra Sønderborg-området og Hameed Qatra, som kommer fra Vejle-området.

De to flygtede i går mandag kl. 20.37 fra arresten i Tønder sammen med en tredje fange. Det var lykkedes de tre at bryde gennem en mur, og de stak af til fods.

Alaa Sakatni, til venstre, og Hameed Quatra, til højre, er efterlyst af politiet. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi
Artiklen fortsætter under annoncen

Det lykkedes en fængselsbetjent at løbe den ene ind, mens de to andre stak af i hver deres bil. Den ene formentlig i en mørk Ford Escort, der kørte fra stedet ad Kongevej og videre i ukendt retning.

Den anden fange truede sig til en sølvfarvet Toyota Yaris årgang 2012 med registreringsnr. JF 35 720. Bilen havde på bagsmækken en mærkat med nummeret 44 påklæbet. Den bil er fundet i et industrikvarter i Vejle.

De to har i forbindelse med flugten optrådt aggressivt. Hvis man derfor ser de to, skal man ikke selv forsøge at holde på dem, men kontakte politiet på telefon 1-1-4. Politiet vil også gerne høre fra mennesker, som måske har set de to flugtbiler før eller under flugten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Tyskland strammer indrejsereglerne for danskere

25. juli 2021 COVID-19

Stigningen i antallet af Corona-smittede danskere får de tyske myndigheder til igen at kategorisere Danmark som et såkaldt risikoområde. Ændringen træder i kraft i dag, søndag, og har betydning for både danske og tyske turister. Danskere, der rejser ind i Tyskland, skal kunne fremvise enten en negativ coronatest, et bevis på, at man er fuldt […]

Læs mere...