Politi: Narko-ransagning gav pote

5. december 2013 Uncategorized

Politiet ransagede onsdag kl. 16:48 et hus på Æblehaven i Egernsund. Ransagningen skete på baggrund af henvendelser om, at der var mistanke om narkotikahandel på stedet, oplyser Radio Als.

36-årig fik politi-besøg et par gange.

På adressen fandt politiet den 36-årige beboer hjemme. Under ransagningen fandt politiet 25,6 gram amfetamin, 22 gram hash, en peberspray, 2 ulovlige knive og udstyr til afvejning og videresalg af narkotiske stoffer. Derudover var der på adressen en stjålet cykel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beboeren havde besøg af en kammerat, en 51-årig mand fra Padborg. Han havde en æske med 20 ketoganer på sig. Piller som ikke var udskrevet til ham. Det fik han så en sigtelse for.

Så var der ro hos politiet helt frem til kl. 04:18 hvor de blev kaldt ud til den samme adresse. Nu spillede den 36-årige mand høj musik, der var generende for alle andre end manden selv.

Politiet bad ham skrue ned og fortalte ham lidt om ro og orden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Politik, Nordborg

Jan Rytkjær Callesen prøver at genstarte sin politiske karriere

28. juni 2022 Politik

Jan Rytkjær Callesen fra Nordals, som tidligere har siddet i Folketinget og i Byrådet for Dansk Folkeparti, har meldt sig i Inger Støjbergs nye parti, Danmarksdemokraterne. Han agter også at stille op som lokal kandidat – og spår, at Danmarksdemokraterne vinder hele 20 mandater til det næste folketingsvalg. “Jeg sagde i begyndelsen af maj måned, […]

Læs mere...