Politi: Tag ikke telefonen, hvis nummeret begynder med +39

11. december 2014 Uncategorized

Syd- og Sønderjyllands Politi modtager i øjeblikket rigtig mange henvendelser fra borgere, der er blevet ringet op af personer fra udlandet, som mobilforsøger at franarre personlige oplysninger.

Ringer telefonen med et nummer, der begynder med +39, kan det være en god idé bare at lade den ringe. Ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi, er det udenlandske personer, der vil have fat i personlige oplysninger, så de kan få adgang til folks penge.

“Vores råd er, at man ikke skal besvare uventede opkald fra numre, der starter med +39, og samtidig skal man undlade at ringe retur”.

En del bliver også ringet op af personer, der udgiver sig for at være fra Microsoft. Her bliver der også talt engelsk og spurgt ind til, om man har en computer. De oplyser samtidigt, at de kan se, at der har været nogle problemer med computeren, som de gerne vil ordne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...