Politiet: 1600 følger os på Twitter

16. september 2013 Uncategorized

– Flyv ikke lavt på Vestre Lufthavnsvej ved Esbjerg, thi der blitzes.

Sådan lyder en af politiets tweets.

Syd- og Sønderjyllands Politi er meget aktive på deres Twitter-side, og over 1600 mennesker følger nu politiets opslag, skriver dr.syd


Antallet har været støt stigende siden det sociale medie blev taget i brug af Syd- og Sønderjyllands Politi i forbindelse med landsstævnet i starten af juli. Det fungerede så godt, at politiet valgte at fortsætte.

Kommunikationsrådgiver Helle Lundberg fra Syd- og Sønderjyllands Politi mener, det er en god måde at give politiet et andet og mere menneskeligt ansigt end normalt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun fortæller, at Twitter blandt andet gør, at det er lettere at kredse forsvundne personer ind, fordi borgerne skriver, hvis de ser vedkommende.

Skrevet af: Ole [email protected]
10. december 2023 Kultur, Sønderborg

Masser af familier så deres børn optræde i Så’ det Jul i Alsion

10. december 2023 Kultur

Både lørdag og søndag eftermiddag havde alle børnene fra Sønderjysk Pigekor og Drengekor deres familier siddende på tilskuerpladserne i Alsions koncertsal, så de kunne opleve korets årlige julekoncert. Balletbørnene fra Sønderjysk Danseakademi havde, som pige- og drengekoret, også opbakning fra deres familier – og de kunne bare sætte sig og nyde korene, som fik opbakning […]

Læs mere...
>