Politiet: 1600 følger os på Twitter

16. september 2013 Uncategorized

– Flyv ikke lavt på Vestre Lufthavnsvej ved Esbjerg, thi der blitzes.

Sådan lyder en af politiets tweets.

Syd- og Sønderjyllands Politi er meget aktive på deres Twitter-side, og over 1600 mennesker følger nu politiets opslag, skriver dr.syd


Antallet har været støt stigende siden det sociale medie blev taget i brug af Syd- og Sønderjyllands Politi i forbindelse med landsstævnet i starten af juli. Det fungerede så godt, at politiet valgte at fortsætte.

Kommunikationsrådgiver Helle Lundberg fra Syd- og Sønderjyllands Politi mener, det er en god måde at give politiet et andet og mere menneskeligt ansigt end normalt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun fortæller, at Twitter blandt andet gør, at det er lettere at kredse forsvundne personer ind, fordi borgerne skriver, hvis de ser vedkommende.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...