Politiet advarer mod tricktyve

2. juni 2015 112

Mandag slog tricktyve til i Verenas tøjbutik i Nordborg. En mand afledte ekspedientens opmærksomhed, imens en anden stjal 1.900 kr. fra kassen.

I Gråsten havde to butikker besøg af et par, der købte nogle småting og betalte med en 1.000 kr. Da de fik penge tilbage forsøgte de at skabe forvirring ved at bede om at få byttepengene vekslet for på den måde at snyde sig til flere penge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det lykkedes heldigvis ikke i nogen af butikkerne.

“Vi tror de vil forsøge andre steder og derfor vil vi gerne advare om parret og opfordre butikkerne til at være ekstra opmærksomme”, siger Peter Baum fra Sønderborg Politi.

Manden er østeuropæisk, ca. 28-32 år gammel, ca. 165-167 cm. Høj og kraftig af bygning. Han var lys i huden, havde kort sort hår og et rundt hoved.

Kvinden beskrives som 24-26 år gammel og ca. 165-167 cm høj. Hun var spinkel af bygning, brun i huden og havde langt sort hår med en fletning i nakken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvinde stjal i Bilka

En 28-årig kvinde havde mandag aften valgt sig en trøje, diverse make-up, to par sko og en parfume. Det tog hun med sig gennem kasselinjen men uden at betale..

Artiklen fortsætter under annoncen

Det så personalet og de tilbageholdt kvinden, indtil politiet kom frem.

Nu kan hun se frem til en klækkelig bøde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 Sønderborg, Frivillige

Tjen penge til foreningen eller klassen: Hjælp Lions med at sælge rabatkuponer

20. januar 2022 Sønderborg

Lions Sønderborg donerer hver år omkring 150.000 kroner til humanitært arbejde primært i Sønderborg-området. En stor del af pengene kommer gennem salg af rabatkuponhæfter og Lions Sønderborg vil meget gerne have foreninger, klubber og skoleklasser til at hjælpe med at sælge rabathæfterne. 2022-udgaven indeholder 40 rabatkuponer der byder på en samlet rabat på omkring 5000 […]

Læs mere...