Politiet advarer: Pas på fup-opkald

9. december 2014 Uncategorized

Politiet har på det seneste modtaget en række opkald fra borgere, som har været udsat for at blive ringet op fra nogen, der har givet sig ud for at være fra politiet.

Det er strafbart at sige, man kommer fra politiet eller anden offentlig myndighed, hvis man ikke gør det. Foto: Bo Bach Jensen

Det er strafbart at sige, man kommer fra politiet eller anden offentlig myndighed, hvis man ikke gør det. Foto: Bo Bach Jensen

Borgere er blevet ringet op af en kvinde, der har udgivet sig for at være fra Østjyllands Politi. Kvinden har oplyst om, at datteren, til den de ringer op til, har været impliceret i et færdselsuheld. Forklaringen er typisk, at hun skulle være kørt op bag i en polsk bil, hvori der sad et spædbarn. Barnet har fået kraniebrud, og den, der kaldes op til, kan undgå en retssag, hvis de betaler en kontant erstatning.

Artiklen fortsætter under annoncen

I mindst et af tilfældene er der blevet spurgt, om pågældende har kontanter derhjemme. I et af tilfældene kendte kvinden, der ringede op, både navnet på mor og datter.

I flere tilfælde har det været ældre mennesker, der er ringet op til.

Der ringes op fra et hemmeligt nummer, hvorfor politiet er meget interesserede i at få det nummer, der skal ringes tilbage til.

Skulle man have været udsat for et sådant opkald allerede, eller skulle man blive udsat for det, skal man kontakte Politiet på telefon 1-1-4.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...