Politiet efterlyser ejere af tyvekoster

7. oktober 2014 Uncategorized

Syd- og Sønderjyllands Politi har fundet diverse koster i forbindelse med en ransagning hos en mand i Padborg. Politiet formoder, at de v33zkzdoj5riziftc3wapågældende koster stammer fra indbrud i området Sønderborg og Aabenraa. Der er sikret diverse smykker, parfumer, Ipad, mobiltelefoner mv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet vil gerne høre fra borgere, der eventuelt genkender nogle af tingene, også selv om der er udbetalt erstatning fra forsikringsselskab. Så har du haft indbrud – uden at du har fået dine ting retur, så kan det være en idé at tage kontakt til Politiet i Aabenraa, hvor politiassistent  Vicky Milther-Nørskov kan sørge for, at du kan få et kig på alt det, der blev fundet.

Der er fundet flere ting, end de viste.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Samfund, Sønderborg

Aflysning af broåbning skal lette trafikken gennem Sønderborg

10. august 2022 Samfund

Nu kommer der lidt mere luft på Kong Christian Xs Bro hver eftermiddag, så længe Vejdirektoratet arbejder på Alssundbroen. Søfartsstyrelsen har netop sagt god for, at Sønderborg Kommune aflyser åbningen af Kong Christian X’s Bro klokken 15.38 på alle hverdage frem til slutningen af oktober. Det sker med virkning fra i morgen, torsdag, og det […]

Læs mere...