Politiet efterlyser ejere af tyvekoster

7. oktober 2014 Uncategorized

Syd- og Sønderjyllands Politi har fundet diverse koster i forbindelse med en ransagning hos en mand i Padborg. Politiet formoder, at de v33zkzdoj5riziftc3wapågældende koster stammer fra indbrud i området Sønderborg og Aabenraa. Der er sikret diverse smykker, parfumer, Ipad, mobiltelefoner mv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet vil gerne høre fra borgere, der eventuelt genkender nogle af tingene, også selv om der er udbetalt erstatning fra forsikringsselskab. Så har du haft indbrud – uden at du har fået dine ting retur, så kan det være en idé at tage kontakt til Politiet i Aabenraa, hvor politiassistent  Vicky Milther-Nørskov kan sørge for, at du kan få et kig på alt det, der blev fundet.

Der er fundet flere ting, end de viste.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2023 112, Sønderborg

Bilist påvirket af heroin, amfetamin og hash

28. september 2023 112

Onsdag standsede politiet en bilist, som kom kørende på Skovbyvej i Mintebjerg på Sydals. “Betjentene skønnede at bilisten var påvirket af stoffer og hun indrømmede, at hun havde taget heroin, amfetamin og hash”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. Betjentene ransagede bilen og tjekkede lommerne på den 35-årig kvinde fra Sydals og de […]

Læs mere...