Politiet: En weekend med masser af indbrud

3. marts 2014 Uncategorized

Den forgangne weekend på på hele 12 indbrud i Sønderborg-området.

På Rypevej i Augustenborg blev der stjålet smykker og en bærbar PC af mærket Acer.spion1

En lejlighed på Alsgade blev kraftigt gennemrodet under et indbrud og tyvene havde gjort et tv klar til at blive transporteret bort – tyvene havde dog valgt at lade det stå, oplyser Radio Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det hele var så gennemrodet, at der endnu ikke er overblik over, om der er stjålet andet, siger Peter Baum fra Sønderborg Politi.

På Kærmindevej blev der stjålet smykker, sølvtøj og et Danfoss Jubilæumsur – og på parkeringspladsen ved Føtex blev en GPS pillet ud af en bil..

I den mere særprægede ende skaffede en tyv sig adgang til en rutebil, der holdt på rutebilstationen i Sønderborg. Tyven fandt en nødkontakt og så var der fri adgang til bussen. Her blev der stjålet en nøgle og en billetmaskine.

Da tyven forlod rutebilstationen valgte han at tømme bussens pulverslukker ud over de andre busser, der holdt parkeret.

– De må nok en tur i vaskehallen, siger Peter Baum.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...