Folketingsvalget udskrevet

Her er de lokale kandidater

 

Politiet: En weekend med masser af indbrud

3. marts 2014 Uncategorized

Den forgangne weekend på på hele 12 indbrud i Sønderborg-området.

På Rypevej i Augustenborg blev der stjålet smykker og en bærbar PC af mærket Acer.spion1

En lejlighed på Alsgade blev kraftigt gennemrodet under et indbrud og tyvene havde gjort et tv klar til at blive transporteret bort – tyvene havde dog valgt at lade det stå, oplyser Radio Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det hele var så gennemrodet, at der endnu ikke er overblik over, om der er stjålet andet, siger Peter Baum fra Sønderborg Politi.

På Kærmindevej blev der stjålet smykker, sølvtøj og et Danfoss Jubilæumsur – og på parkeringspladsen ved Føtex blev en GPS pillet ud af en bil..

I den mere særprægede ende skaffede en tyv sig adgang til en rutebil, der holdt på rutebilstationen i Sønderborg. Tyven fandt en nødkontakt og så var der fri adgang til bussen. Her blev der stjålet en nøgle og en billetmaskine.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da tyven forlod rutebilstationen valgte han at tømme bussens pulverslukker ud over de andre busser, der holdt parkeret.

– De må nok en tur i vaskehallen, siger Peter Baum.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...