Politiet fik flere indbrud skrevet på listen

Arkivfoto
Arkivfoto
21. februar 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Politiets kommer ikke til at mangle opgaver, for der er desværre ingen tegn på nedgang i indbrud her i området. I det forgangne døgn blev der anmeldt fire af slagsen, oplyser Radio Als.

På Fjordparken i Augustenborg blev der stjålet smykker, fire Arne Jacobsen stole af model Svanen og en designerlampe.

På Klintevej i Havnbjerg blev hele huset gennemrodet og tyvene slap væk med et større beløb i kontanter, parfume, et ur og en sort x-box med spil.

På Søndervang i Ulkebøl blev der knust en rude ved Klinik Filsø torsdag aften. Tyven eller tyvene har været inde på stedet, men der var umiddelbart ikke blevet stjålet noget.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Primulavej i Sønderborg blev et hus meget kraftigt gennemrodet da tyve var på besøg i aftentimerne torsdag. Udover, at der blev rodet, blev der stjålet en bærbar PC, et kamera, nogle smykker og en del kontanter.

25. april 2024 112, Sønderborg

Brand i grillbaren Hos Jesper

25. april 2024 112

Onsdag aften ved 23-tiden var der brand i grillbaren Hos Jesper tæt ved Rutebilstationen. “Der var nogle unge gutter, som havde ringet til mig og sagt, at det røg fra grillbaren, så jeg skyndte mig herhen”, siger Jesper Sørensen til SønderborgNYT. Da han åbnede døren væltede røgen ud og han skyndte sig at lukke igen […]

Læs mere...