Politiet fik flere indbrud skrevet på listen

21. februar 2014 Uncategorized

Politiets kommer ikke til at mangle opgaver, for der er desværre ingen tegn på nedgang i indbrud her i området. I det forgangne døgn blev der anmeldt fire af slagsen, oplyser Radio Als.politi2

På Fjordparken i Augustenborg blev der stjålet smykker, fire Arne Jacobsen stole af model Svanen og en designerlampe.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Klintevej i Havnbjerg blev hele huset gennemrodet og tyvene slap væk med et større beløb i kontanter, parfume, et ur og en sort x-box med spil.

På Søndervang i Ulkebøl blev der knust en rude ved Klinik Filsø torsdag aften. Tyven eller tyvene har været inde på stedet, men der var umiddelbart ikke blevet stjålet noget.

På Primulavej i Sønderborg blev et hus meget kraftigt gennemrodet da tyve var på besøg i aftentimerne torsdag. Udover, at der blev rodet, blev der stjålet en bærbar PC, et kamera, nogle smykker og en del kontanter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...