Politiet fik flere indbrud skrevet på listen

21. februar 2014 Uncategorized

Politiets kommer ikke til at mangle opgaver, for der er desværre ingen tegn på nedgang i indbrud her i området. I det forgangne døgn blev der anmeldt fire af slagsen, oplyser Radio Als.politi2

På Fjordparken i Augustenborg blev der stjålet smykker, fire Arne Jacobsen stole af model Svanen og en designerlampe.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Klintevej i Havnbjerg blev hele huset gennemrodet og tyvene slap væk med et større beløb i kontanter, parfume, et ur og en sort x-box med spil.

På Søndervang i Ulkebøl blev der knust en rude ved Klinik Filsø torsdag aften. Tyven eller tyvene har været inde på stedet, men der var umiddelbart ikke blevet stjålet noget.

På Primulavej i Sønderborg blev et hus meget kraftigt gennemrodet da tyve var på besøg i aftentimerne torsdag. Udover, at der blev rodet, blev der stjålet en bærbar PC, et kamera, nogle smykker og en del kontanter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 REGIONALT, Debat

Debat: Sønderborg bør satse på 100 procent grøn fjernvarme

26. september 2022 REGIONALT

Marianne Karlberg, Spidskandidat for Frie Grønne, Sydjyllandskredsen, skriver: Sønderborg Kommune har fuld fart på planerne om at udrulle fjernvarme i store dele af kommunen. Det giver rigtig god mening – klimakrisen, stigende energipriser og krigens rasen i Ukraine byder os at sætte turbo på at finde alternativer til vores olie- og gasfyr. Sønderborg Kommune har faktisk […]

Læs mere...