Politiet fiskede unges knive

4. september 2014 Uncategorized

Natten til torsdag var de mange knives nat i Sønderborg  – i hvert fald fandt politiet en del knive og andre våben ved flere ransagninger.

Kl. 00:25 blev en personbil standset på Asylvej ud for VUC i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

I bilen sad den 24-årige fører og en 22-årig mand – begge fra Sønderborg.

Politiet kiggede nærmere i bilen og under førersædet blev der fundet en 25 cm. lang kniv. Et andet sted i bilen blev der fundet 2 gram hash.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kniven tilhører føreren, men hashen ville ingen kendes ved. Begge dele blev beslaglagt af politiet.

Kl. 01:45 blev en bil standset på Sdr. Landevej. I bilen sad, udover den 26-årige fører fra Nordborg, også en 18-årig mand og en 22-årig pige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 18-årige var tydeligt påvirket af hash og derfor kiggede politiet kiggede derfor grundigt indenfor i bilen og visiterede passagerene. På den 18-årige fandt politiet en foldekniv. I en lommen på en jakke, der lå i bilen, blev der fundet en butterflykniv.

Artiklen fortsætter under annoncen

I den 26-åriges sokker fandt politiet desuden en kastekniv med en klinge på 8,5 cm. Yderligere blev der fundet en kraftig slangebøsse med jernkugler og et baseballbat i aluminium.

Ingen ville fortælle hvad våbnene skulle have været brugt til – men nu ligger de hos politiet.

Kl.

Artiklen fortsætter under annoncen

02:10 traf politiet en 35-årig mand på Brandtsgade i Sønderborg. Manden var påvirket af hash og blev derfor visiteret. Politiet fandt yderligere et gram hash og en ulovlig foldekniv.

  • Der er flere sigtelser for overtrædelse af narkotika- og våbenlovgivningen på vej, siger Peter Baum fra Sønderborg Politi.

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Samfund, Sønderborg

Ingen områder i Sønderborg er tæt på automatisk nedlukning – se tallet for dit område her

16. april 2021 COVID-19

Nye beregninger fra Statens Serum Institut viser, hvad den såkaldte testjusterede incidens er for hver af landets sogne. Et sogn kan blive lukket automatisk ned, hvis det testjusterede incidenstal er på flere end 400 nye smittede per 100.000 indbyggere, at antal af smittede er på mindst 20 personer og at positivprocenten er mindst to procent. […]

Læs mere...