Politiet fiskede unges knive

4. september 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Natten til torsdag var de mange knives nat i Sønderborg  – i hvert fald fandt politiet en del knive og andre våben ved flere ransagninger.

Kl. 00:25 blev en personbil standset på Asylvej ud for VUC i Sønderborg. I bilen sad den 24-årige fører og en 22-årig mand – begge fra Sønderborg.

Politiet kiggede nærmere i bilen og under førersædet blev der fundet en 25 cm. lang kniv. Et andet sted i bilen blev der fundet 2 gram hash. Kniven tilhører føreren, men hashen ville ingen kendes ved. Begge dele blev beslaglagt af politiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kl. 01:45 blev en bil standset på Sdr. Landevej. I bilen sad, udover den 26-årige fører fra Nordborg, også en 18-årig mand og en 22-årig pige. Den 18-årige var tydeligt påvirket af hash og derfor kiggede politiet kiggede derfor grundigt indenfor i bilen og visiterede passagerene. På den 18-årige fandt politiet en foldekniv. I en lommen på en jakke, der lå i bilen, blev der fundet en butterflykniv. I den 26-åriges sokker fandt politiet desuden en kastekniv med en klinge på 8,5 cm. Yderligere blev der fundet en kraftig slangebøsse med jernkugler og et baseballbat i aluminium.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ingen ville fortælle hvad våbnene skulle have været brugt til – men nu ligger de hos politiet.

Kl. 02:10 traf politiet en 35-årig mand på Brandtsgade i Sønderborg. Manden var påvirket af hash og blev derfor visiteret. Politiet fandt yderligere et gram hash og en ulovlig foldekniv.

  • Der er flere sigtelser for overtrædelse af narkotika- og våbenlovgivningen på vej, siger Peter Baum fra Sønderborg Politi.
23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...