Politiet har skrevet flere indbrud i døgnrapporten

7. maj 2014 Uncategorized

Indbrudstyvene i Sønderborgområdet er flittige og optager en betydelig del af pladsen i politiets døgnrapporter. Nye sider er føjet til. Her står der blandt andet, at der fra en landejendom ved øvelsesterrænnet på Kær blev der stjålet diverse håndværktøj og elværktøj efter hængelåse på hele tre døre blev brudt op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet får hele tiden nye indbrud, der skal opklares.

Politiet får hele tiden nye indbrud, der skal opklares.

 

Fra en landejendom på Mjang Mark blev der stjålet en metalskorsten til et oliefyr. Tyvene brød ind gennem en havedør.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Krog-Meyers Vej blev en rude knust sidst på eftermiddagen tirsdag. Der havde ikke været nogen inde på stedet. Dette indbrudsforsøg blev anmeldt af 4 drenge der er kendt af politiet for indbrudslignende kriminalitet – men de havde ifølge eget udsagn ikke noget med denne sag at gøre.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Damhaven blev en rude knust i en villa – men ejeren var hjemme og da han forstyrrede tyvene, stak de af fra stedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

I en villa ved Skellet kom tyvene i aftentimerne tirsdag ind via fordøren og videre ind i et soveværelse og et børneværelse. Ejeren af huset sad i stuen da hun hørte tyvene pusle rundt. Så også de fik benene på nakken og de nåede ikke at få noget med sig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...