Politiet har skrevet flere indbrud i døgnrapporten

Arkivfoto
Arkivfoto
7. maj 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Indbrudstyvene i Sønderborgområdet er flittige og optager en betydelig del af pladsen i politiets døgnrapporter. Nye sider er føjet til. Her står der blandt andet, at der fra en landejendom ved øvelsesterrænnet på Kær blev der stjålet diverse håndværktøj og elværktøj efter hængelåse på hele tre døre blev brudt op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra en landejendom på Mjang Mark blev der stjålet en metalskorsten til et oliefyr. Tyvene brød ind gennem en havedør.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Krog-Meyers Vej blev en rude knust sidst på eftermiddagen tirsdag. Der havde ikke været nogen inde på stedet. Dette indbrudsforsøg blev anmeldt af 4 drenge der er kendt af politiet for indbrudslignende kriminalitet – men de havde ifølge eget udsagn ikke noget med denne sag at gøre.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Damhaven blev en rude knust i en villa – men ejeren var hjemme og da han forstyrrede tyvene, stak de af fra stedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

I en villa ved Skellet kom tyvene i aftentimerne tirsdag ind via fordøren og videre ind i et soveværelse og et børneværelse. Ejeren af huset sad i stuen da hun hørte tyvene pusle rundt. Så også de fik benene på nakken og de nåede ikke at få noget med sig.

25. april 2024 112, Sønderborg

Brand i grillbaren Hos Jesper

25. april 2024 112

Onsdag aften ved 23-tiden var der brand i grillbaren Hos Jesper tæt ved Rutebilstationen. “Der var nogle unge gutter, som havde ringet til mig og sagt, at det røg fra grillbaren, så jeg skyndte mig herhen”, siger Jesper Sørensen til SønderborgNYT. Da han åbnede døren væltede røgen ud og han skyndte sig at lukke igen […]

Læs mere...