Politiet: Intet tyder på kriminelle bander mærker huse af

10. juni 2014 Uncategorized

Et rødt mærke på postkassen, en skraldespand med kridtmærker eller en øldåse placeret i hækken foran huset tolkes ofte som tegn på, at en tyvebande har mærket huset af og er klar til at bryde ind.politi3

Flere boligejere i Sønderborg har oplevet mærkerne ved deres hjem, men politiet kan ikke sige, at det er kriminelle, der render rundt og mærker “mål” op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politikommissær Christian Østergaard, der er leder af det kriminalpræventive sekretariat ved Syd- og Sønderjyllands Politi tvivler på, at der er noget om snakken, selvom han kender historierne.

– Vi hører dem – også i pressen ind i mellem, men det er aldrig noget, vi har fået bekræftet i en efterforskning, siger han.

Snakken går på nettet

Historierne om tyve, som mærker huse har floreret massivt på især de sociale medier, hvor danskere har advaret hinanden.

Syd- og Sønderjyllands Politi har blandt andet efterforsket en sag om kridtstreger på skraldespande.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Da vi fik det undersøgt, viste det sig, at det var producenten af skraldespandene, der havde sat kridtmærkerne, fortæller Christian Østergaard.

Og dog….

Politiet kan ikke fuldstændigt afvise, at mærkning af huse har fundet sted, men i hele politikredsen har der ikke været et eneste dokumenteret tilfælde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Erhverv, Sønderborg

Hjælp Iver Daabeck med at forebygge madspild – pluk selv majs på markerne

25. september 2021 Erhverv

Iver Daabeck har to marker med sukkermajs tæt ved Sønderborg. Den ene ligger lige til højre, når man kører af Alssundbroen. Den anden ligger ved samkørselspladsen på Sundeved-siden, hvor der også står en salgsbod med kartofler, majs og halloweengræskar. “Jeg har det problem, at ALDI og Salling Group påstår, de ikke kan sælge majs mere […]

Læs mere...