Politiet investerer i forebyggelse af kriminalitet

14. januar 2014 Uncategorized

Rigspolitiet har afsat 140 millioner kroner til en ekstraordinær rocker- og bandeindsats og til forebyggelse af kriminalitet.

De særlige puljemidler gives til landets politikredse, der over de næste to år skal gennemføre en række særlige projekter, der skal afsøge nye veje til at forebygge kriminalitet.

Politiet vil lave partnerskabsaftaler med erhvervslivet.

Syd- og Sønderjyllands Politi har i 2014 og 2015 samlet fået 2,2 mio. kr. til et pilotprojekt, der har til formål at udvikle partnerskaber med erhvervslivet med henblik på  at forebygge indbrudskriminalitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også givet 2,2 mio. kr. til en forebyggende indsats, der skal være med til at understøtte borgerne bedre i at sikre deres bolig og herved medvirke til at reducere antallet af indbrud i privat beboelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...