Politiet investerer i forebyggelse af kriminalitet

14. januar 2014 Uncategorized

Rigspolitiet har afsat 140 millioner kroner til en ekstraordinær rocker- og bandeindsats og til forebyggelse af kriminalitet.

De særlige puljemidler gives til landets politikredse, der over de næste to år skal gennemføre en række særlige projekter, der skal afsøge nye veje til at forebygge kriminalitet.

Politiet vil lave partnerskabsaftaler med erhvervslivet.

Syd- og Sønderjyllands Politi har i 2014 og 2015 samlet fået 2,2 mio. kr. til et pilotprojekt, der har til formål at udvikle partnerskaber med erhvervslivet med henblik på  at forebygge indbrudskriminalitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også givet 2,2 mio. kr. til en forebyggende indsats, der skal være med til at understøtte borgerne bedre i at sikre deres bolig og herved medvirke til at reducere antallet af indbrud i privat beboelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...