Politiet investerer i forebyggelse af kriminalitet

14. januar 2014 Uncategorized

Rigspolitiet har afsat 140 millioner kroner til en ekstraordinær rocker- og bandeindsats og til forebyggelse af kriminalitet.

De særlige puljemidler gives til landets politikredse, der over de næste to år skal gennemføre en række særlige projekter, der skal afsøge nye veje til at forebygge kriminalitet.

Politiet vil lave partnerskabsaftaler med erhvervslivet.

Syd- og Sønderjyllands Politi har i 2014 og 2015 samlet fået 2,2 mio. kr. til et pilotprojekt, der har til formål at udvikle partnerskaber med erhvervslivet med henblik på  at forebygge indbrudskriminalitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også givet 2,2 mio. kr. til en forebyggende indsats, der skal være med til at understøtte borgerne bedre i at sikre deres bolig og herved medvirke til at reducere antallet af indbrud i privat beboelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...