Politiet: Kamilla Hantusch forsvinden er et mysterium

26. juli 2014 Uncategorized

Det er fortsat en mysterium, hvor den 22-årige Kamilla Hantusch fra Padborg befinder sig. En uge efter hendes forsvinden er politiet på bar bund i sagen. Politiet har i en uge ledt efter hende blandt andet med hende i Padborg og omegn, og nu beder de endnu en gang borgerne om hjælp. Efterforskerne vil nemlig gerne have al videoovervågning, der viser udendørs arealer i Padborg, Frøslev og Bov, skriver Flensborg Avis

– Vi har før bedt om at høre fra folk, der har været i området og set noget, og nu vil vi også gerne have overvågning for at kortlægge, hvilke personer og biler der har været i området, siger Syd- og Sønderjyllands kommunikationsrådgiver, Helle Lundberg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er dog ikke nogen konkrete spor eller personer, som politiet leder efter, men det kan være, at der er sket noget usædvanligt i området.

Weekendens optagelser

Politiet har allerede samlet en del overvågning, men der kan være flere, som politiet ikke kender til. Derfor opfordrer de alle private og virksomheder til at sikre deres overvågning for dagene fredag den 18. juli, lørdag den 19. juli og søndag den 20. juli. Noget overvågning bliver overspillet, og derfor opfordrer Syd- og Sønderjyllands Politi til, at man sikre sig optagelserne med det samme. Overvågningen kan dække erhvervsområder, parkeringsfaciliteter, forretninger og firmaer – alt har interesse for politiet, som man kan kontakte på tlf. 1-1-4, hvis man lægger inde med overvågning. Så vil optagelserne bliver afhentet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Har du set taske eller sko?

Politiet har samtidig med opfordringen offentliggjort et foto af en taske magen til den, Kamilla Hantusch bar, da hun forsvandt. Kamillas taske havde ikke en lang rem som den på billedet, men derimod en kort rem. Ellers er den fuldstændigt magen til.

En taske magen til den, Kamilla Hantusch bar, da hun forsvandt. Kamillas taske havde ikke en lang rem som den på billedet, men derimod en kort rem.

Artiklen fortsætter under annoncen

En taske magen til den, Kamilla Hantusch bar, da hun forsvandt. Kamillas taske havde ikke en lang rem som den på billedet, men derimod en kort rem. (Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi)

 

Derudover har de offentliggjort et foto af de sorte højhælede støvletter, magen til dem Kamilla havde på. Politiet vil gerne høre fra folk, der har set tingene. De kan ringe på tlf. 1-1-4.

Et foto af de sorte højhælede støvletter, magen til dem Kamilla havde på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et foto af de sorte højhælede støvletter, magen til dem Kamilla havde på. (Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi)

 

– Hun kan selv have smidt tingene, eller nogen kan have taget det fra hende. Derfor er vi selvfølgelig interesserede i at vide, om nogen har fundet hendes ejendele, fordi det kan komme os nærmere, hvor hun er, siger Helle Lundberg.

Det gælder også, hvis man har fundet tøj som det Kamilla bar: Mørke jeans og en hvid t-shirt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...