Politiet leder efter Kamilla Hantusch fra helikopter

29. juli 2014 Uncategorized

Den 22-årige Kamilla Hantusch forsvandt for 10 dage siden, men tirsdag er en helikopter og hunde igen sendt ud for at finde spor fra den unge mor i området ved Padborg i Sønderjylland. Det skriver Flensborg Avis.

22-årige Kamilla Hantusch. Foto: fra Syd- og Sønderjyllands Politi

22-årige Kamilla Hantusch. Foto: fra Syd- og Sønderjyllands Politi

Artiklen fortsætter under annoncen

Der ligger flere meget store plantager samt mange vandhuller og søer omkring Padborg, og det er dele af dem samt det åbne land, som en helikopter og politiets hundeførere vil koncentrere sig om, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

– Der er ingen livstegn været fra Kamilla, og der kommer meget få henvendelser fra offentligheden. Derfor kan vi frygte, at nogen har gjort hende noget, siger efterforskningsleder Hans Roost.

Eftersøgningen har hidtil været resultatløs, og derfor har politiet efterlyste kvinden internationalt via Interpol.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kamilla Hantusch havde et par sorte støvletter med spænder og kilehæl på, da hun forsvandt, og hun medbragte også en sort taske med karakteristiske frynser, som politiet har offentliggjort billeder af.

Den savnede kvinde er 161 centimeter høj og spinkel til almindelig af bygning. Hun har skulderlangt brunt hår. Sidst, hun blev set, havde hun mørke jeans på og en hvid t-shirt.

Folk, der måske har set den unge kvinde, kan henvende sig til Syd- og Sønderjyllands Politi på telefon 114.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...