Politiet leder stadig efter Kamilla Hantusch

Arkivfoto
Arkivfoto
23. juli 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

En 22-årig kvinde fra Padborg har siden lørdag kl. 22.30 været forsvundet i Padborg. Og tirsdag aften er eftersøgningen fortsat i gang.

– Vi leder endnu, og der er ikke noget nyt i sagen, lød status fra vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Polititirsdag kl. 21.

Derfor beder Syd- og Sønderjyllands Politi fortsat offentligheden om hjælp. Politiet har ledt efter pigen i området omkring skolen på Frøslevvej samt på den mest sandsynlige rute hjem til hendes hjem på Teglgårdsvej i Padborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det er her eventuelle vidner kommer ind. Da det var lørdag aften, og vejret var godt, har politiet nemlig en formodning om, at mange må have opholdt sig på terrasser, i haver eller har været ude at gå en tur i det gode sommervejr.

Politiet vil i den forbindelse gerne høre fra alle, der bor eller har opholdt sig i området lørdag aften, da politiet gerne vil høre om alt, der er set og hørt i området – uanset at det kan virke banalt eller på ingen måde usædvanligt. Oplysningerne kan nemlig være med til at kortlægge, hvem der har opholdt sig i området, og hvilke biler og andre køretøjer, der har været på vejene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor beder politiet alle om at ringe på 114, så man hurtigst muligt kan danne sig det bedst tænkelige overblik over situationen.

Kamilla Hantuschs signalement:

· Dansk

· Spinkel til almindelig af bygning og 161 cm høj

· Skulderlangt brunt hår

· Da hun sidst blev set, var hun iført mørke jeans, hvid t-shirt og sorte støvletter med høje hæle.

Artiklen fortsætter under annoncen

· Medbragte en sort taske.

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...