Politiet leder stadig efter Kamilla Hantusch

23. juli 2014 Uncategorized

En 22-årig kvinde fra Padborg har siden lørdag kl. 22.30 været forsvundet i Padborg. Og tirsdag aften er eftersøgningen fortsat i gang.

22-årige Kamilla Hantusch. Foto: fra Syd- og Sønderjyllands Politi

22-årige Kamilla Hantusch. Foto: fra Syd- og Sønderjyllands Politi

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi leder endnu, og der er ikke noget nyt i sagen, lød status fra vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Polititirsdag kl. 21.

Derfor beder Syd- og Sønderjyllands Politi fortsat offentligheden om hjælp. Politiet har ledt efter pigen i området omkring skolen på Frøslevvej samt på den mest sandsynlige rute hjem til hendes hjem på Teglgårdsvej i Padborg.

Og det er her eventuelle vidner kommer ind. Da det var lørdag aften, og vejret var godt, har politiet nemlig en formodning om, at mange må have opholdt sig på terrasser, i haver eller har været ude at gå en tur i det gode sommervejr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet vil i den forbindelse gerne høre fra alle, der bor eller har opholdt sig i området lørdag aften, da politiet gerne vil høre om alt, der er set og hørt i området – uanset at det kan virke banalt eller på ingen måde usædvanligt. Oplysningerne kan nemlig være med til at kortlægge, hvem der har opholdt sig i området, og hvilke biler og andre køretøjer, der har været på vejene.

Derfor beder politiet alle om at ringe på 114, så man hurtigst muligt kan danne sig det bedst tænkelige overblik over situationen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kamilla Hantuschs signalement:

· Dansk

· Spinkel til almindelig af bygning og 161 cm høj

· Skulderlangt brunt hår

· Da hun sidst blev set, var hun iført mørke jeans, hvid t-shirt og sorte støvletter med høje hæle.

· Medbragte en sort taske.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...