Politiet: Måske har de to tricktyve medskyldige

18. januar 2014 Uncategorized

Siden november er ni ældre borgere i Sønderborg Kommune blevet opsøgt af tricktyve. Nogle steder har den ældre lukket dem ind efter, de har ringet på, andre steder er de bare gået ind gennem en ulåst dør.

Det lader til, at de to tyve får efterretninger om, hvor ældre modtagere af kommunens hjemmehjælp bor. Muligheden af, at de har medskyldige, indgår ifølge tv.syd i politiets undersøgelser.

Signalement af manden: Talte dansk med accent. Iført brun skindjakke og mørke bukser. Omkring 30 år og 160 til 175 centimeter høj. Han har sort, kortklippet hår. Sydlandsk udseende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvinden: 30 til 35 år, almindelig af bygning med mørk hudfarve som sin makker. Sort hår med en mellemlang hårlængde. Hun har under forbrydelserne været iført cremefarvet tophue med kvast og skygge samt cremefarvet jakke.

Politiet går ud fra, at de to bor i lokalområdet.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...