Politiet: Måske har de to tricktyve medskyldige

18. januar 2014 Uncategorized

Siden november er ni ældre borgere i Sønderborg Kommune blevet opsøgt af tricktyve. Nogle steder har den ældre lukket dem ind efter, de har ringet på, andre steder er de bare gået ind gennem en ulåst dør.

Det lader til, at de to tyve får efterretninger om, hvor ældre modtagere af kommunens hjemmehjælp bor. Muligheden af, at de har medskyldige, indgår ifølge tv.syd i politiets undersøgelser.

Signalement af manden: Talte dansk med accent. Iført brun skindjakke og mørke bukser. Omkring 30 år og 160 til 175 centimeter høj. Han har sort, kortklippet hår. Sydlandsk udseende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvinden: 30 til 35 år, almindelig af bygning med mørk hudfarve som sin makker. Sort hår med en mellemlang hårlængde. Hun har under forbrydelserne været iført cremefarvet tophue med kvast og skygge samt cremefarvet jakke.

Politiet går ud fra, at de to bor i lokalområdet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...