Politiet: Nøragerbranden startede i avis-trailer

Arkivfoto
Arkivfoto
29. december 2013 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Politiets teknikere har brugt søndag formiddag på at undersøge arnestedet for den store brand i opgangen Nørager 7 B.

– Vi formoder, den startede i avistraileren, der stod udenfor opgangen, siger Syd- og Sønderjyllands Politi, der nu skal i gang med at opklare, hvem der satte ild til traileren.

Lørdag aften lød meldingerne på flere årsager. Nogle beboere havde hørt, branden startede i en emhætte, en brandmand mente, den var startet af fyrværkeri i opgangen og politiet talte om avistraileren, som altså viser sig at være arnested.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere medier skrev også, at hele boligblokken stod i flammer, men ilden holdt sig til lejlighederne i opgangen i nummer 7 B.

– Der er store skader på stedet. Både selve opgangen, taget – og så har alle lejligheder, der er tilknyttet opgangen 7 B, fået røg- og sodskader, siger politiet.

Den berørte bygning ligger i et tæt bebygget område, men branden var så meget under kontrol, at de omkringliggende bygninger ikke var i fare.

Lørdag aften rykkede brandbilerne til Nørager omkring klokken 19:30 og tæt på midnat kunne de trille afsted igen. Klokken 3:34 natten til søndag måtte de retur og efterslukke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se billeder af brandskaderne: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.489463651173987.1073741992.271358109651210&type=1

 

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...