Politiet snuppede fulde knallertkørere

3. december 2014 Uncategorized

Når politiet jagter knallerter, så handler det tit og ofte om unge, der kører for stærkt. Men sådan er det ikke altid. Tirsdag fik politiet fat i to knallertkørere, der bestemt ikke havde rent mel i posen.

To knallertkørere får papir på, om der var for lidt blod i spiritussen.

To knallertkørere får papir på, om der var for lidt blod i spiritussen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den første, en 55-årig mand fra Fynshav, blev truffet på Skakkenborg i Augustenborg kl. 16. Betjentene mente at manden virkede beruset og et pust i alkometeret afslørede da også en promille på 0,97. Derudover var knallerten ikke i orden. Bagbremsen virkede ikke og derfor er der også en bøde på vej for at køre på en defekt knallert”, siger politikommisær Peter Baum til SønderborgNyt..

Artiklen fortsætter under annoncen

Den anden knallertfører er en 47-årig mand fra Sønderborg, der kørte venstre om et helleanlæg i krydset ved Jyllandsgade og Augustenborg Landevej. Da politiet fik standset ham blev han også bedt om at puste i alkometeret – og det lykkedes ham at lande måleren på 1,65.

Begge blev anholdt og taget med en tur til lægevagten.

“Bødetakster for fulde på knallert har samme størrelse som de bøder, påvirkede bilister får”, siger Peter Baum.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...