Politiet: Stadig intet nyt om Kamilla Hantusch

25. juli 2014 Uncategorized

Der er fortsat ingen spor af den forsvundne Kamilla Hantusch fra Padborg. Syd- og Sønderjyllands Politi har og har haft mandskabsmæssigt mange ressourcer i gang – det gælder både hundeførere og efterforskere, men desværre har det ikke givet nogen konkrete spor af den unge kvinde.

– Vi offentliggør derfor en planche med de ruter, hun sandsynligvis har valgt en af for at gå Frøslevvej, hvor hun skiltes fra et familiemedlem og den forholdsvist korte vej rundt om skolen og til Teglgårdsvej, hvor hun bor, oplyser Helle Lundberg fra Politiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Hvis nogen har været i det område lørdag aften frem til midnat, vil politiet meget gerne i kontakt med dem. Uanset om de mener at have set noget eller ej.

Borgere i Padborg har spurgt politiet, om det vil være en god idé at starte private eftersøgninger i byen eller på nærliggende grønne områder, i skove etc. Det er altid en god ide at kigge efter i garager, udhuse, skure, kældre etc. Også hos naboer, man måske passer hus for, mens de er på ferie. Men hvis der bliver gået på større områder, hvor politiets hunde efterfølgende skal søge, kan det gøre hundenes eftersøgning vanskeligere.

 

Hundene bliver sat ind i områder, hvor vi enten får henvendelser om, at det kunne være interessant at søge, eller hvor afhøringer gør det relevant.

Hvis man derimod observerer noget usædvanligt, når man for eksempel er ude på løbe- cykle eller gåture i naturen, vil politiet selvfølgelig meget gerne høre om det straks. Da Padborg jo ligger tæt på den tyske grænse gælder det selvfølgelig også i den tyske del af nærområdet til grænsen.

Jo længere tid, der går, jo klart mere bekymrende er den unge kvindes forsvinden selvsagt. Men politiet kan fortsat ikke sige noget om hvor vidt Kamilla er forsvundet af egen vilje, om hun har været udsat for en ulykke, eller om nogen har gjort hende noget.

Alle henvendelser kan ske på telefon 114 til Syd- og Sønderjyllands Politi

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk