Politiet: Syv-årig uden alvorlige skader efter trafikuheld

17. november 2013 Uncategorized

En syvårig dreng brækkede blandt andet kravebenet, men fik ingen alvorlige skader, da han søndag eftermiddag var involveret i et trafikuheld på omfartsvejen i Sønderborg.

Uheldet skete, da en bil kom over i den forkerte kørebane og ramte den bil, som drengen var passager i.

– Føreren af bilen forsøger at undvige ved at dreje til højre, men den modkørende rammer bilen ved bagsædet, hvor drengen sidder, siger Jacob Andersen, der er vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi til Ritzau.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter sammenstødet bliver drengen fløjet til sygehuset i Flensborg.

– Men her kan man heldigvis konstatere, at han ikke er kommet så alvorligt til skade som først antaget, fortæller vagtchefen.

Drengen var den eneste af de involverede, der kom til skade. I hans bil var der to voksne og to børn, mens der var en voksen og tre børn i den anden bil.

Føreren af bilen, der kom over i den forkerte kørebane, har til politiet forklaret, at han blev distraheret af sin ene datter, der sad ved siden af ham på forsædet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Hun siger noget til ham, og han ser på hende, da han svarer. Da han igen kigger ud ad forruden, er han kommet over i den forkerte kørebane, forklarer vagtchefen.

Politiet oplyste i første omgang, at drengen var otte år, men det bliver han først om nogle dage.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Erhverv, Sydals

Drømmer du om et stort plankebord på syv meter?

29. juli 2021 Erhverv

FAWL, From Als With Love, som laver unikke plankeborde og meget andet unikt håndværk i træ, har netop fået nogle lange egeplanker hjem fra Frankrig. Så drømmer du om et flot og unikt spisebord eller konferencebord, der er op til syv meter langt, så kan FAWL både lave det – helt efter dine ønsker – […]

Læs mere...