Politiet tog køretøjet fra fulderik

18. august 2015 112

Det er ikke alene fulde bilister, der risikerer at få beslaglagt deres køretøj. Det samme kan ske for fulderikker på knallert.

Den erfaring høstede en beruset 47-årig mand fra Høruphav, der natten til tirsdag kl. 00:45 standset på Søndre Landevej.

 Foto: Ole Kæhler

Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

“Manden kørte temmelig usikkert og politiet bad ham blæse i alkometeret. Målingen viste en promille på 1,41 og så blev manden anholdt”, siger politiet.

En nærmere undersøgelse viste at der ikke var ansvarsforsikring på knallerten og den 47-årige tidligere er frakendt retten til at køre på knallert.

Da politiet gav manden tegn til at standse ville han i første omgang ikke, selvom man har pligt til at standse, når politiet giver tegn til det.

Nu kan den 47-årige mand se frem til en bøde af ikke ubetydelig størrelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover blev hans knallert konfiskeret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...