Politiet tog køretøjet fra fulderik

18. august 2015 112

Det er ikke alene fulde bilister, der risikerer at få beslaglagt deres køretøj. Det samme kan ske for fulderikker på knallert.

Den erfaring høstede en beruset 47-årig mand fra Høruphav, der natten til tirsdag kl. 00:45 standset på Søndre Landevej.

 Foto: Ole Kæhler

Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

“Manden kørte temmelig usikkert og politiet bad ham blæse i alkometeret. Målingen viste en promille på 1,41 og så blev manden anholdt”, siger politiet.

En nærmere undersøgelse viste at der ikke var ansvarsforsikring på knallerten og den 47-årige tidligere er frakendt retten til at køre på knallert.

Da politiet gav manden tegn til at standse ville han i første omgang ikke, selvom man har pligt til at standse, når politiet giver tegn til det.

Nu kan den 47-årige mand se frem til en bøde af ikke ubetydelig størrelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover blev hans knallert konfiskeret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...