Politiet: Unge mænd lod veninde hænge på narkoen

1. december 2014 Uncategorized

En 19-årig kvinde fra Augustenborg skal nok i gang med at overveje, om hun har valgt de rigtige venner. To af slagsen smuttede, da politiet dukkede op. Det betyder, at hun stod alene med ansvaret for en større mængde amfetamin.

En 18-årig mand fra Hørup og en 19-årig ung mand fra samme by, stak af, da politiet standsede den 19-årige pige på Nørrekobbel lørdag aften.|

Artiklen fortsætter under annoncen

Med i bilen var de to mænd. Den ene, en 18-årig mand stak af, så snart bilen holdt stille og den anden passager blev så sur og ophidset, at han også smuttede fra betjentene.

Den 18-årige er i forvejen efterlyst af politiet men det lykkedes ham at slippe fra betjentene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilbage stod de så med den 19-årige kvinde, der blev sigtet for at køre bil i påvirket tilstand. I bilen fandt politiet et større kvantum amfetamin og en digital vægt.

Hun blev derfor også sigtet for at være i besiddelse af stofferne med henblik på videresalg.

Når ingen af mændene blev på stedet og fortalte, at stofferne er deres, så er det føreren af bilen, der får ansvaret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...