Politiet: Unge mænd lod veninde hænge på narkoen

1. december 2014 Uncategorized

En 19-årig kvinde fra Augustenborg skal nok i gang med at overveje, om hun har valgt de rigtige venner. To af slagsen smuttede, da politiet dukkede op. Det betyder, at hun stod alene med ansvaret for en større mængde amfetamin.

En 18-årig mand fra Hørup og en 19-årig ung mand fra samme by, stak af, da politiet standsede den 19-årige pige på Nørrekobbel lørdag aften.|

Artiklen fortsætter under annoncen

Med i bilen var de to mænd. Den ene, en 18-årig mand stak af, så snart bilen holdt stille og den anden passager blev så sur og ophidset, at han også smuttede fra betjentene.

Den 18-årige er i forvejen efterlyst af politiet men det lykkedes ham at slippe fra betjentene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilbage stod de så med den 19-årige kvinde, der blev sigtet for at køre bil i påvirket tilstand. I bilen fandt politiet et større kvantum amfetamin og en digital vægt.

Hun blev derfor også sigtet for at være i besiddelse af stofferne med henblik på videresalg.

Når ingen af mændene blev på stedet og fortalte, at stofferne er deres, så er det føreren af bilen, der får ansvaret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2023 Politik, Sønderborg

Hvor er Sønderborg Kommunes handicappolitiske visioner?

28. september 2023 Politik

Handicapbevægelse i Sønderborg inviterer til møde om visioner for handicapbevægelsen i Sønderborg. Mødet skal foregå i MultiKulturhuset sal den 23. oktober fra klokken 19 ”Vi er naturligvis interesseret i at høre om tankerne bag besparelserne, om prioriteringerne som vores politikere gør, om kommunens henvendelse til KL og regeringen, ja om alle de tiltag og initiativer, […]

Læs mere...