Politiet vil have ulykkesbilist bag tremmer nu

20. maj 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

En 15-årig dreng blev alvorligt kvæstet, da han i weekenden blev kørt ned af en bilist i Sønderborg. Nu har politiet anholdt den 20-årige bilist og kræver ham fængslet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet vil have 20-årig bilist sat bag tremmer.

Politiet vil have 20-årig bilist sat bag tremmer.

Ulykken skete kort efter klokken 17 lørdag eftermiddag på Grundtvigs Allé, hvor den 15-årige cyklede ud foran bilisten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allerede lørdag fortalte vidner, at bilisten kørte meget stærkt, da ulykken skete. Og selv om politiet stadig er i gang med efterforskningen af ulykken, blev det mandag besluttet at anholde den 20-årige mand og kræve ham varetægtsfængslet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Manden er anholdt, fordi “han formodes at have kørt med al for høj hastighed i byområdet, hvor der er hastighedsbegrænsning på 50 kilometer i timen”, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bilisten er sigtet for “uagtsom betydelig legemsbeskadigelse i forbindelse med færdselsuheldet”, fremgår det videre af pressemeddelelsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Chris Preuss vil i folketinget for Venstre

6. oktober 2022 FV22

Med onsdagens valgudskrivelse satte Venstres folketingskandidat Chris Preuss kursen mod gågaderne i Sønderborg, for at møde de lokale Sønderborg-vælgere og det har Chris Preuss set frem til. ”Det er fedt endelig at være i gang og vi har sovet med støvlerne på”, siger Venstres nye folketingskandidat Chris Preuss, i et tv-interview med SønderborgNYT TV. Chris […]

Læs mere...