Politiet vil have ulykkesbilist bag tremmer nu

20. maj 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

En 15-årig dreng blev alvorligt kvæstet, da han i weekenden blev kørt ned af en bilist i Sønderborg. Nu har politiet anholdt den 20-årige bilist og kræver ham fængslet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet vil have 20-årig bilist sat bag tremmer.

Politiet vil have 20-årig bilist sat bag tremmer.

Ulykken skete kort efter klokken 17 lørdag eftermiddag på Grundtvigs Allé, hvor den 15-årige cyklede ud foran bilisten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allerede lørdag fortalte vidner, at bilisten kørte meget stærkt, da ulykken skete. Og selv om politiet stadig er i gang med efterforskningen af ulykken, blev det mandag besluttet at anholde den 20-årige mand og kræve ham varetægtsfængslet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Manden er anholdt, fordi “han formodes at have kørt med al for høj hastighed i byområdet, hvor der er hastighedsbegrænsning på 50 kilometer i timen”, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bilisten er sigtet for “uagtsom betydelig legemsbeskadigelse i forbindelse med færdselsuheldet”, fremgår det videre af pressemeddelelsen.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...