Politik-indlæg: Erik Lauritzen græmmes

14. august 2013 Debat

Borgmesterkandidat Erik Lauritzen, Socialdemokraterne, skriver:

Et nyt skoleår er startet, også på Nydamskolen i V.Sottrup. I pressen kunne man ellers læse at Børn og uddannelsesudvalget har været på besigtigelsestur og kommet til den konklusion at en stor del af bygningerne er lige til at rive ned.

Erik Lauritzen græmmes over flertalsbeslutning.

Erik Lauritzen græmmes over flertalsbeslutning.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skoleledelsen og bestyrelsen har råbt højt længe, især i forbindelse med skolestrukturdebatten for små to år siden. Det blev påpeget igen og igen at Nydamskolen trængte til renovering og ombygning og at den slet ikke ville kunne huse eleverne fra Bakkensbro skole som man ville lukke.

Nu fremstilles det som en stor overraskelse at der bliver brug for meget store beløb til ombygning og renovering. I Ullerup står der en fuld funktionsdygtig skole tom. Ikke nye bygninger men solide og gode skolelokaler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg havde det meget dårligt da flertalsgruppen lukkede Bakkensbro, nu græmmes jeg over endnu en hovsa-beslutning der tvinger os ud i store investeringer her og nu. Blot endnu et eksempel på at der ikke er og ikke har været sammenhæng i det flertalsgruppen foretager sig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...