Politik-indlæg: Erik Lauritzen græmmes

14. august 2013 Debat

Borgmesterkandidat Erik Lauritzen, Socialdemokraterne, skriver:

Et nyt skoleår er startet, også på Nydamskolen i V.Sottrup. I pressen kunne man ellers læse at Børn og uddannelsesudvalget har været på besigtigelsestur og kommet til den konklusion at en stor del af bygningerne er lige til at rive ned.

Erik Lauritzen græmmes over flertalsbeslutning.

Erik Lauritzen græmmes over flertalsbeslutning.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skoleledelsen og bestyrelsen har råbt højt længe, især i forbindelse med skolestrukturdebatten for små to år siden. Det blev påpeget igen og igen at Nydamskolen trængte til renovering og ombygning og at den slet ikke ville kunne huse eleverne fra Bakkensbro skole som man ville lukke.

Nu fremstilles det som en stor overraskelse at der bliver brug for meget store beløb til ombygning og renovering. I Ullerup står der en fuld funktionsdygtig skole tom. Ikke nye bygninger men solide og gode skolelokaler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg havde det meget dårligt da flertalsgruppen lukkede Bakkensbro, nu græmmes jeg over endnu en hovsa-beslutning der tvinger os ud i store investeringer her og nu. Blot endnu et eksempel på at der ikke er og ikke har været sammenhæng i det flertalsgruppen foretager sig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Kultur, Augustenborg

Midtals Idrætsforening inviterer alle med til Aktivitetsdagen

29. juli 2021 Kultur

Coronaen holdes i skak og derfor har Midtals Idrætsforening, MIF, besluttet sig for at afholde Aktivitetsweekenden igen – men i mindre format og i første omgang kun lørdag den 7. august. Stedet er, vanen tro, Augustenborghallerne, hvor MIF afholder den populære rundboldturnering, det store bagagerumssalg, børneloppemarkedet, hyggelig fællesspisning og kåring af årets MIF’er i unge- […]

Læs mere...