Politikere inviterer forældre til børn i daginstitutioner til infomøde

28. marts 2019 Uddannelse

Børne- og Uddannelsesudvalget anerkender, at der i øjeblikket er et stort fokus på kvaliteten af dagtilbuddene både i Sønderborg Kommune og på landsplan. Udvalget inviterer derfor forældrene til informationsmøde, hvor tilbuddene og tankerne bag bliver gennemgået.

“Vi oplever, at forældrene er rigtigt aktive på det her område, og det er vi rigtigt glade for. Det er et emne som betyder meget for Børne- og Uddannelsesudvalget. Derfor vil vi gerne invitere forældrene til et møde og tage en konstruktiv dialog om, hvordan vi skaber bedst mulig kvalitet i dagtilbuddene”, fortæller udvalgsformand Claus Klaris i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konkret inviteres forældrene til børn i kommunale daginstitutioner og andre interesserede til møde på onsdag den 3. april i Ulkebøl Skoles festsal

Her vil Børne- og Uddannelsesudvalget fortælle om normeringer og indsatsområder i Sønderborg Kommunes dagtilbud og baggrunden for dem, så der kan komme en debat, der bygger på fakta.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. marts 2023 112, Gråsten

Politiet efterforsker mulig voldtægt i Gråsten

21. marts 2023 112

Politiet modtog lørdag aften en anmeldelse om en mulig voldtægt begået i Gråsten og de har i den forbindelse været på stedet og iværksat en efterforskning for at undersøge, om der er foregået et strafbart forhold. Det skriver politiet i en mail til SønderborgNYT. Politiet har endnu ikke afsluttet efterforskningen og har derfor på nuværende […]

Læs mere...