Politikere inviterer forældre til børn i daginstitutioner til infomøde

28. marts 2019 Uddannelse

Børne- og Uddannelsesudvalget anerkender, at der i øjeblikket er et stort fokus på kvaliteten af dagtilbuddene både i Sønderborg Kommune og på landsplan. Udvalget inviterer derfor forældrene til informationsmøde, hvor tilbuddene og tankerne bag bliver gennemgået.

“Vi oplever, at forældrene er rigtigt aktive på det her område, og det er vi rigtigt glade for. Det er et emne som betyder meget for Børne- og Uddannelsesudvalget. Derfor vil vi gerne invitere forældrene til et møde og tage en konstruktiv dialog om, hvordan vi skaber bedst mulig kvalitet i dagtilbuddene”, fortæller udvalgsformand Claus Klaris i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konkret inviteres forældrene til børn i kommunale daginstitutioner og andre interesserede til møde på onsdag den 3. april i Ulkebøl Skoles festsal

Her vil Børne- og Uddannelsesudvalget fortælle om normeringer og indsatsområder i Sønderborg Kommunes dagtilbud og baggrunden for dem, så der kan komme en debat, der bygger på fakta.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...