Positivt: Pragtfuld Revy-menu på Hotel Comwell

7. maj 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

På Hotel Comwell har revygæster efterlyst alternativ til den kendte buffet, der stilles klar til de mange gæster, der vil nyde et godt måltid, inden de sætter sig tilrette og griner sig gennem Sommerrevyen, hvor Leif Maibom, Flemming Jensen, Trine Gadeberg, Jeanne Boel og Kasper Gattrup tager pulsen på tidens mærkværdigheder – og får dem til at grine ad deres nabo – lige til de opdager, at naboen er dem selv. Og garantien for god underholdning ligger i titlen: Testet Positiv – hvor hele holdet er testet for det rette livssyn og humor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Leif Maibom og Jeanne Boel har smagt revymenuen og begge er positive.

Nu har køkkenchef Klaus Græns sat en menu sammen til de gæster, der vil have en anderledes menuoplevelse og han er ret sikker på, at gæsterne også vil teste den positiv i rækken af madoplevelser.

Restaurant Bellevue i Hotel Comwell er revyklar.

Forretten er rørt laksetartar med pisket Creme Fraiche, marineret salat og hjemmebagt brød.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hovedretten er Entrecotes med kryddersmør, smørsauterede bønner og kartoffelterrine.

Der rundes af med lækker chokoladekage og solbærsorbet, inde der drikkes en kop kaffe eller te.

19. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

Rektor kan ikke sige om der skæres ned på SDU i Sønderborg

19. april 2024 Uddannelse

Forligspartierne er enige om, at der i forhold til et gennemsnit af optaget mellem 2018 og 2022 fremadrettet skal beskæres otte procent i antallet af nye akademiske bachelorstuderende. På grund af den demografiske udvikling – og mindre ungdomsårgange – er procenttallet efterfølgende blevet opjusteret, så der på nationalt niveau skal optages ca. 10 procent færre […]

Læs mere...