Positivt: Pragtfuld Revy-menu på Hotel Comwell

7. maj 2013 Kultur

På Hotel Comwell har revygæster efterlyst alternativ til den kendte buffet, der stilles klar til de mange gæster, der vil nyde et godt måltid, inden de sætter sig tilrette og griner sig gennem Sommerrevyen, hvor Leif Maibom, Flemming Jensen, Trine Gadeberg, Jeanne Boel og Kasper Gattrup tager pulsen på tidens mærkværdigheder – og får dem til at grine ad deres nabo – lige til de opdager, at naboen er dem selv. Og garantien for god underholdning ligger i titlen: Testet Positiv – hvor hele holdet er testet for det rette livssyn og humor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Leif Maibom og Jeanne Boel har smagt revymenuen og begge er positive.

Nu har køkkenchef Klaus Græns sat en menu sammen til de gæster, der vil have en anderledes menuoplevelse og han er ret sikker på, at gæsterne også vil teste den positiv i rækken af madoplevelser.

Restaurant Bellevue i Hotel Comwell er revyklar.

Forretten er rørt laksetartar med pisket Creme Fraiche, marineret salat og hjemmebagt brød.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hovedretten er Entrecotes med kryddersmør, smørsauterede bønner og kartoffelterrine.

Der rundes af med lækker chokoladekage og solbærsorbet, inde der drikkes en kop kaffe eller te.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...