PostNord beder om mere end 100 millioner kroner

6. december 2019 Erhverv

PostNord beder igen staten om flere penge og ifølge Jyllands-Posten er Folketinget i al fortrolighed blevet bedt om at bevilge mere end 100 millioner kroner til en midlertidig redningsplan til PostNord i Danmark.

PostNord har tidligere fået store summer til driften og har også skåret ned på antallet af postbude – også i Sønderborg.

Bevillingen skal forlænge den kontrakt om at levere breve og pakker over hele landet, som står til at udløbe 31. december i år.

Det pludselige støttekrav udløser politisk kritik og modkrav om, at regeringen til gengæld for den midlertidige bevilling leverer en omfattende køreplan, der kan føre til grundlæggende ændringer af PostNord i Danmark.

“Vi skal se på hele Postnords rolle som statsligt selskab. Skal det være ejet af staten fremover? Vi skal have det analyseret. Ét er sikkert: Der skal ske noget”, siger Venstres postordfører, Kristian Pihl Lorentzen til Jyllands-Posten. Han ønsker, at der skal tænkes ud af ‘postboksen’.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...