Presset på Sønderjysk Forsikring skal holdes

11. juni 2015 Sundeved

Byrådsmedlem Peter Hansen, Venstre, skriver:

Sønderjysk Forsikrings bestyrelse har besluttet at aflyse den ekstra ordinære generalforsamling den 15 juni.

Begrundelsen er, at man ønsker yderligere at belyse konsekvenserne af en flytning, så de delegerede kan få et bedre beslutningsgrundlag.

Peter Hansen vil fastholde presset på Sønderjysk Forsikring.

Peter Hansen vil fastholde presset på Sønderjysk Forsikring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beslutningen skal nok tilskrives, at der i bestyrelsen er folk, der ikke jubler i begejstring over udsigten til en flytning. Bestyrelsen har nu købt sig selv lidt tid, men man kan frygte, at der vil blive tale om stilhed før den næste storm.

Bestyrelsesformand Mogens Larsen og direktionen bør benytte denne lejlighed til, at spørge ude hos kunderne, hvad de mener. De seneste dages læserbreve taler sit tydelige sprog.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis direktionen holder fast i beslutningen om at flytte, vil der helt sikkert blive en sand kundeflugt fra selskabet. Det økonomiske kunde tab, vil lagt overstige en eventuel kortsigtet økonomisk fordel ved at flytte.

Kan ikke lade være med at tænke på, om hele denne situation ville være opstået, hvis fx direktionen havde privat bopæl i Nordborg. Det er vigtigt, at presset fastholdes overfor de delegerede og bestyrelsen i den kommende tid, så ingen er i tvivl om, hvad konsekvenserne ved en flytning vil være.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...