Privatskolen Als holder åbent Hus for skolebørn og deres forældre

13. september 2019 Uddannelse

Privatskolen Als er i hastig fremgang og det kan man opleve, hvis man dukker op til Åbent Hus på skolen i Vølundsgade onsdag den 2. oktober. Fra klokken 17 til 18:30 er dørene åbne for forældre til børn, der skal i 0. eller 1. klasse og fra klokken 19 til 20:30 er der åbent for både forældre og børn, hvor det handler om 2. klasse til og med 10.klasse.

Privatskolen Als er kommet videre med skolens udvikling og forbereder nu næste skoleår. Her vil privatskolen optage to 0. klasser med tidlig start 1. marts 2020 samt en 1. klasse mere udover den de allerede har.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden vil vi igen starte en 5. klasse udover den, som rykker op fra 4, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse.

Privatskolen oplever god søgning til de nye klasser  – ikke mindst 10. klasse, så på Åbent Hus er der god mulighed for at se en skole i aktion.

Der vil være arbejdende værksteder med madkundskab, musik, SFO og naturfag, og de lærere, som har de kommende klassetrin vil være tilgængelige.

Elevrådet viser rundt på skolen og man kan møde SFO- og lærerpersonale, skoleledelse og aktive forældre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle forældre og elever på venteliste er inviteret, men der er åbent hus for alle, der er interesserede i en plads nu eller i fremtiden.

Privatskolen Als har udviklet en vision for de kommende år med nye bygninger og ikke mindst nye undervisningstiltag, som man kan komme ind og høre mere om.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...