Privatskolen Als inviterer til infomøde for kommende 5. klasser

9. april 2021 Uddannelse

Først i august byder Privatskolen Als igen velkommen til en ny 5. klasse, da Corona-epidemien har gjort, at det ikke været muligt at holde de sædvanlige informationsmøder i januar, men nu forsøger Privatskolen Als at planlægge en aften, hvor nye og gamle elever og deres forældre kan møde hinanden og opleve skolens rammer.

”Vi holder mødet som de sundhedsmæssige retningslinjer anbefaler og vil opfordre til, at eleven og én forælder per husstand deltager. Mødet er for nye såvel som ’gamle’ elever og forældre”, skriver Privatskolen Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

Programmet indeholder en fælles introduktion for alle med en gennemgang af programmet for optag af de nye elever, hvorefter forældre og elever deles op. Eleverne er sammen med lærere og kammerater, mens skolens ledelse tage sig af forældregruppen – og så følger der en fælles afslutning.

Interessere kan tilmelde sig arrangementet via mail lf@privatskolen-als.dk eller telefon 74 43 05 50 senest onsdag den 24. marts.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...