Privatskolen Als samler 8. klasse-elever fra hele landet til TalentCampDK

31. oktober 2019 Uddannelse

I denne weekend vil Privatskolen Als i samarbejde med TalentCampDK slå dørene op for deres egne og mange andre, nysgerrige elever til en spændende og udfordrende weekend. Skolen lægger nemlig hus til 8. klasses elever fra hele Danmark, der har en særlig interesse i fagene dansk, engelsk eller matematik, og synes det er fedt at gå i skole i weekenden.

TalentCampDK er en forening, der arrangerer camps for elever i 7. – 9. klasse i fagene dansk, engelsk og matematik. En camp strækker sig over fem dage, torsdag til mandag, og er et tilbud om faglige udfordringer til de dygtigste elever i grundskolen. Og nu er det tid til årets første 8. klasses camp. Privatskolen Als lægger hus til, når særligt interesserede elever skal fordybe sig i henholdsvis dansk-, engelsk- og matematikfaget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Undervisningen foregår i skolernes almindelige klasselokaler, men det er ikke den samme undervisning, som eleverne møder til dagligt. Alle underviserne er studerende fra de danske universiteter. Undervisningen bærer derfor præg af høj faglighed, og det skal der til, for at udfordre og vække en nysgerrighed, skriver privatskolen.

Udover undervisningen skal eleverne på en alment dannende udflugt om fredagen. Deltagerne fra Privatskolen Als skal blandt andet til Historiecenteret Dybbølbanke og Sønderborg Slot.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er altså lagt op til en spændende og læringsrig weekend, hvor venskaber og viden opbygges på tværs af landet. Og skolerne såvel som TalentCampDK kan ikke vente med at komme i gang med årets første camp!

Hvis du vil vide mere, så kan du tjekke TalentCampDK’s hjemmeside HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...