Privatskolen Als vil gerne have flere nye 5. klasse-elever

15. april 2021 Uddannelse

Til august byder Privatskolen Als igen velkommen til en ny 5. klasse, da Corona-epidemien har gjort, at det ikke har været muligt at holde de sædvanlige informationsmøder i januar, men nu har Privatskolen Als planlagt en aften, hvor nye og gamle elever og deres forældre kan møde hinanden og opleve skolens rammer.

Privatskolen holder mødet, som de sundhedsmæssige retningslinjer anbefaler og vil opfordre til, at eleven og én forælder per husstand deltager. Mødet den 21 april klokken 17-18 er for nye såvel som ’gamle’ elever og forældre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er en del, som har meldt sig til, men vi vil gerne have endnu flere nye elever”, siger Privatskolen Als’ leder, Morten Asmussen til SønderborgNYT.

Programmet indeholder en fælles introduktion for alle – med en gennemgang af programmet for optag af de nye elever, hvorefter forældre og elever deles op. Eleverne er sammen med lærere og kammerater, mens skolens ledelse tager sig af forældregruppen – og så følger der en fælles afslutning.

Interesserede kan tilmelde sig arrangementet via mail lf@privatskolen-als.dk eller telefon 74 43 05 50

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Kom med til genforeningskoncert på Rønhaveplads

18. maj 2021 GF2020

På lørdag kan du komme til udendørs koncert med Steffan Grarup og Jesper Hindø, som spiller en times koncert på Rønhaveplads lørdag den 22. maj 2021 klokken 13. Steffan Grarup er pianist og Jesper Hindø er kontrabassist, og de spiller et blandet repertoire med dels nogle numre fra deres kirkerepertoire og nogle gode danske sange, […]

Læs mere...