Prøv Karmaloftets Naturlige Energioptimering helt gratis

Jan Johan Jepsen og Annachanel katarina Staniok
Jan Johan Jepsen og Annachanel katarina Staniok
9. december 2020 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Annachanell Katarina Staniok, som nu på andet år har Karmaloftet, har netop fået øjnene op for, at energi fra vand kan hjælpe os til større velvære og hurtige restitution.

“Nu har jeg mødt Jan Johan Jepsen og er blevet klogere på Naturlig Energioptimering og nu skal andre også have mulighed for at prøve det  på egen krop”, siger Annachanell Katarina Staniok, som nu lægger lokale til et NEO-center.

“Vil du have hjælp mod bivirkninger fra kemobehandling, gigtsmerter, stress eller vil du bare føle mere velvære, så skal du komme og prøve vores NEO. Det virker også for sportfolk, som har brug for hurtig restitution”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Energi fra vand

Naturlig energioptimering, NEO, er en energi, som vand indeholder i sin naturlige form og som kan tilføres kroppens celler. Energien genopretter den ubalance, som er opstået i takt med, at vi mennesker har bevæget os længere og længere væk fra naturen, både i vores fysiske omgivelser og i form af det vi spiser og drikker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et NEO-Center er et lokale, hvor struktureret og derfor energifyldt vand omrøres i en special fremstillet keramisk beholder. Det skaber et stærkt energifelt, hvor frekvenser, spænding og et magnetisk kraftfelt udvindes.

Energien i lokalet påvirker kroppens celler positivt.

Cellerne afstresses og genfinder deres naturlige balance.

“Vi så på atomer og molekyler i vand og vi kan hjælpe andre til at restituere bedre efter sport eller sygdom”, siger opfinder og medindehaver af Neoteknik, Jan Johan Jepsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Karmaloftet er det 10. sted i Danmark, som har et NEO-Center.

“Vi har også nogle i USA og et i Tyskland”, siger Jan Johann Jepsen og tilføjer, at hverken han eller indehaverne af de forskellige NEO-centre har videnskabelig dokumentation for, at opfindelsen virker.

“Men der er rigtigt mange mennesker, som har fået det meget bedre. Det er vigtigere for os, at vores idé og opfindelse har en effekt”, siger Jan Johan Jepsen til SønderborgNYT.

Testet på kemo-patienter

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kræftpatienter har fået vores energioptimering imod bivirkningerne fra kemo. Sportsfolk – også kendte – bruger NEO. Gigtpatienter har også gavn af den”.

Brugere oplever et noget bedre helbred, mere energi i hverdagen – og hvis de træner – en øget performance og restitution. En session med Naturlig Energi Optimering tager 55 minutter og der kan være op til 20 personer i et lokale på samme tid. Man sidder fuld påklædt i en stol og slapper dejligt af.

Annachanell Katarina Staniok siger, at enhver, der har lyst til at prøve det nye NEO-center bare kan ringe og bestille en gratis tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Mit nummer er 4116 0557”, siger hun.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...