ProjectZeros Peter Rathje hejser Grønt Flag på Alssundgymnasiet

26. september 2016 Uddannelse

Alssundgymnasiet Sønderborg, AGS,  har siden 2010 hvert år kunnet hejse det grønne flag som et tegn på, at gymnasiet deltager i Friluftsrådets program Grønt Flag Grøn Gymnasieskole.

For at få det grønne flag skal skolen have et miljøråd, vælge et årstema og involvere mindst 15 procent af eleverne i undervisningsforløb, der har årstemaet samt haveemner som bæredygtighed og miljøforhold generelt som omdrejningspunkt, skriver AGS i en pressemeddelelse.

Selve flaghejsningen mandag morgen kl. 9.25 på skolens flagplæne og bliver foretaget af Peter Rathje, administrerende direktør for ProjectZero på Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dansk Naturvidenskabsfestival

Samme mandag starter Dansk Naturvidenskabsfestival på AGS, hvor skolen har besøg af mere end 200 elever fra de lokale folkeskolers 5. og 6.-klasser. Det bliver en sjov og begivenhedsrig dag, hvor AGS-eleverne underviser de yngre gæster med bl.a. vandraketter, sæbebobler, fingerlabyrinter og varmluftballoner, ligesom der bliver mulighed for at tale om rejser til Mars i gymnasiets eget observatorium.

Vi håber, dagen både vil byde på gode grin og stof til eftertanke – årets tema for festivalen er nemlig meget passende ”Hjerte og hjerne”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk