Psykolog og kropsterapeut er flyttet ind på Rådhustorvet

Morten Kohlenberg og Nina Holm. Foto: Ole Kæhler
Morten Kohlenberg og Nina Holm. Foto: Ole Kæhler
22. maj 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

På lørdag fra klokken 14 til 17 er der reception hos parret Nina Holm og Morten Kohlenberg på første sal på Rådhushustorvet 4 i Sønderborg, hvor enhver, der har lyst til at se lokalerne – og også høre om, hvad en psykolog og en kropsterapeut kan tilbyde – er velkommen.

“Vi har tidligere boet ved Skøjtebanen, men nu er vi flyttet til Rådhustorvet, hvor vi er klar til at tage imod enhver, som har brug for vores hjælp”, siger psykolog Nina Holm til SønderborgNYT. Hun fortæller, at hun har mange opgaver. Både i Sønderborg og udenfor kommunegrænsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg hjælper mennesker, som er henvist af deres læge og har også opgaver for Familieretten. Derudover laver jeg lederudviklingsforløb for Esbjerg Kommune og personaleforløb for friskoler”, siger hun videre.

Sønderborg Kvinde- og Krisecenter har også glæde af Nina Holm.

“Hos dem arbejder jeg med inddragelse og udvikling”.

Morten Kohlenberg er kropsterapeut og nogle gange laver han og Nina Holm nogle forløb sammen.

“Når det er børn, der mistrives, som skal have hjælp, så er det godt at arbejde med kroppen i stedet for at snakke. Det er det også for flere voksne. Har man fysiske skavanker, så kan de komme af noget psykisk og jeg har en stor værktøjskasse”, siger Morten Kohlenberg, som blandt andet hjælper mennesker, der kæmper med traumer, angst, stress og spiseforstyrrelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Massageteknikker løsner og det giver ro i kroppen”.

 

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...