Rahim fra Syrien i praktik i lufthavnen

15. april 2015 Uddannelse
10460679_795746220508903_7675849346301772148_n

Rahim fra Syrien er uddannet fra Tourism Institute i Damaskus. Foto: Sønderborg Lufthavn

Artiklen fortsætter under annoncen

En gruppe erhvervsfolk i Sønderborg har taget initiativ til at skabe praktikpladser for flygtninge her i regionen. Formanden for lufthavnens Advisory Board Jørgen Mads Clausen står blandt andre bag initiativet.

“Vi synes, det er et fremragende initiativ, som vi meget gerne understøtter. Rahim fra Syrien er uddannet fra Tourism Institute i Damaskus. Han har været i praktik hos os i 14 dage og gjort et rigtig godt stykke arbejde. Vi siger tak for indsatsen og held og lykke fremover”, skriver Sønderborg Lufthavn på selskabets Facebookside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Intet nyt i det

“Der er ikke noget nyt i, at vi tager praktikanter i Sønderborg Lufthavn. For eksempel har vi en del 9. klasses elever, der kommer i skolepraktik”, siger lufthavnschef Anders Sørensen til SønderborgNyt.

Jobcenter sender også ledige i arbejdsprøvning efter sygdomsforløb og så er der en række andre praktik- og aktiveringsordninger.

“Vi prøver at hjælpe de steder, hvor vi kan”, siger Anders Sørensen.  Rahim har været i praktik i blot 14 dage, men det har givet ham mulighed for at få indsigt i en dansk arbejdsplads. Lufthavnspersonalet har afsat tid til at lære ham op og præsentere ham for lufthavnen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...