Reformen kan udsætte tidligere start på tyskundervisning

14. august 2014 Uncategorized

De færreste skoler i grænseregionen har valgt at begynde tyskundervisningen tidligere end 5. klasse. Det er kun Kollund Skole, der arbejder på at begynde på tysk i 3. klasse eller endda endnu tidligere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvornår, tyskundervisningen begynder, er op til skolerne selv, skriver Flensborg Avis.skole

– Det er op til de enkelte folkeskoler at beslutte, hvornår de vil begynde med tysk-undervisningen, så længe det i hvert fald tilbydes fra 5.

Artiklen fortsætter under annoncen

klasse. Det kræver ikke godkendelse fra kommunen, hvis man vil begynde noget før, siger Jens Erik Henriksen, der er konsulent for Sønderborg Kommunes folkeskoleafdeling.

Han mener også, at skolerne er udfordret nok med den nye skolereform, og han gætter på, at der nok går et par år før nogle af skolerne begynder at tilbyde tidligere tyskundervisning.

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Borgmester Erik Lauritzen må gøre rede for biogassagen

22. april 2021 Erhverv

Oven på det pålagte byggestop og afgørelsen fra miljøklagenævnet, som har annulleret såvel Sønderborg Kommunes VVM og vej-ekspropriationen i forbindelse med byggeriet af biogasanlægget i Kværs, har Venstre i går, onsdag, bedt borgmester Erik Lauritzen om en redegørelse til byrådet om hele biogassagen og tidslinjen. ”Der har gennem mange uger stået 10-12 meter høje siloer, […]

Læs mere...