Region: Studietur i sparetid vækker harme

11. februar 2015 Politik

sygehus

Selvom Region Syddanmark kan stå overfor nye besparelser på sundhedsområdet, så planlægger politikerne en studietur til Canada. Pris 20.000 pr. person.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både Liberal Alliance og Enhedslisten kritiserer nu, at Sundhedssamordningsudvalget i Region Syddanmark skal en uge til Canada for at søge ny inspiration. Det skriver JydskeVestkysten.

“Man bør behandle borgernes penge meget mere respektfuldt”, siger Marianne Mørk Mathiesen fra Liberal Alliance. Hun stemte som det eneste udvalgsmedlem nej til turen.

Senere har også Vibeke Syppli Enrum fra Enhedslisten valgt ikke at bakke op om indstillingen til turen, der skal behandles i regionsrådet 23. februar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formanden for udvalget Bo Libergren fra Venstre afviser dog kritikken og understreger, at det er vigtigt at få viden udefra.

Region Syddanmark vedtog i efteråret 2014 en større spareplan til 120 millioner kroner. Samtidig skal der effektiviseres med to procent årligt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...