Region: Studietur i sparetid vækker harme

11. februar 2015 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

sygehus

Selvom Region Syddanmark kan stå overfor nye besparelser på sundhedsområdet, så planlægger politikerne en studietur til Canada. Pris 20.000 pr. person.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både Liberal Alliance og Enhedslisten kritiserer nu, at Sundhedssamordningsudvalget i Region Syddanmark skal en uge til Canada for at søge ny inspiration. Det skriver JydskeVestkysten.

“Man bør behandle borgernes penge meget mere respektfuldt”, siger Marianne Mørk Mathiesen fra Liberal Alliance. Hun stemte som det eneste udvalgsmedlem nej til turen.

Senere har også Vibeke Syppli Enrum fra Enhedslisten valgt ikke at bakke op om indstillingen til turen, der skal behandles i regionsrådet 23. februar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formanden for udvalget Bo Libergren fra Venstre afviser dog kritikken og understreger, at det er vigtigt at få viden udefra.

Region Syddanmark vedtog i efteråret 2014 en større spareplan til 120 millioner kroner. Samtidig skal der effektiviseres med to procent årligt.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...