Region Syddanmark reagerer på fejl i avis-artikler

15. april 2013 Politik

Politiken skriver mandag, at tre ledende medarbejdere i Region Syddanmark har fået udbetalt fratrædelsesgodtgørelser i forbindelse med deres åremålsansættelser og fortsat arbejder på regionens sygehuse. Da der er flere fejl og mangler i avisens artikel, finder Region Syddanmark det nødvendigt at præcisere baggrunden for – de tre aftaler.

Der er tale om følgende aftaler:

Hans Christian Thyregod var ansat som lægelig direktør på Sygehus Lillebælt frem til 28. februar 2011, hvor hans åremålskontrakt udløb. Her fik han efter kontrakten udbetalt 1.347.042,73 kroner. For at fastholde hans kompetencer i en overgangsperiode – indtil den fremtidige smallere direktionsstruktur for Sygehus Lillebælt var på plads – blev Hans Christian Thyregod ansat i en tidsbegrænset stilling frem til 31. december 2011, hvorefter han overgik til pension.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hans Christian Thyregod er altså ikke længere ansat på Sygehus Lillebælt.

Leif Ejstrup var ansat som klinikchef/ledende overlæge på reumatologisk afdeling på Sydvestjysk Sygehus. Der var tale om en åremålsansættelse, som udløb den 1. marts 2012, hvor han efter kontrakten fik udbetalt 830.636,52 kroner. Herefter overgik Leif Ejstrup til pension.

Da det ikke var muligt, at få Leif Ejstrups stilling genbesat, tilbød man ham en tidsbegrænset overlægestilling på overenskomstvilkår.

Artiklen fortsætter under annoncen

Leif Ejstrup er ansat på Sydvestjysk Sygehus frem til 31. december 2013 .

Det sidste eksempel som Politiken omtaler, er en sag, der ikke vedrører betaling af fratrædelsesgodtgørelse. Eksemplet er ved en fejl blevet udleveret til Politiken af Region Syddanmark. Region Syddanmark beklager fejlen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Erhverv, Sønderborg

Skal du med til en skøn dinnerkoncert hvor Mads Langer er på scenen?

15. august 2022 Erhverv

Lørdag den 10. september er Mads Langer på Sergenten på Sønderborg Kaserne, hvor han spiller en dinnerkoncert. Hotel Alsiks stjernekok, Jesper Koch, og hans stab byder på en tre-retters menu med buffet som hovedret, inden stjernemusikeren går på scenen. “Vi glæder os rigtigt meget til at byde gæsterne velkommen til en menu og en koncert […]

Læs mere...