Region Syddanmark reagerer på fejl i avis-artikler

15. april 2013 Politik

Politiken skriver mandag, at tre ledende medarbejdere i Region Syddanmark har fået udbetalt fratrædelsesgodtgørelser i forbindelse med deres åremålsansættelser og fortsat arbejder på regionens sygehuse. Da der er flere fejl og mangler i avisens artikel, finder Region Syddanmark det nødvendigt at præcisere baggrunden for – de tre aftaler.

Der er tale om følgende aftaler:

Hans Christian Thyregod var ansat som lægelig direktør på Sygehus Lillebælt frem til 28. februar 2011, hvor hans åremålskontrakt udløb. Her fik han efter kontrakten udbetalt 1.347.042,73 kroner. For at fastholde hans kompetencer i en overgangsperiode – indtil den fremtidige smallere direktionsstruktur for Sygehus Lillebælt var på plads – blev Hans Christian Thyregod ansat i en tidsbegrænset stilling frem til 31. december 2011, hvorefter han overgik til pension.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hans Christian Thyregod er altså ikke længere ansat på Sygehus Lillebælt.

Leif Ejstrup var ansat som klinikchef/ledende overlæge på reumatologisk afdeling på Sydvestjysk Sygehus. Der var tale om en åremålsansættelse, som udløb den 1. marts 2012, hvor han efter kontrakten fik udbetalt 830.636,52 kroner. Herefter overgik Leif Ejstrup til pension.

Da det ikke var muligt, at få Leif Ejstrups stilling genbesat, tilbød man ham en tidsbegrænset overlægestilling på overenskomstvilkår.

Artiklen fortsætter under annoncen

Leif Ejstrup er ansat på Sydvestjysk Sygehus frem til 31. december 2013 .

Det sidste eksempel som Politiken omtaler, er en sag, der ikke vedrører betaling af fratrædelsesgodtgørelse. Eksemplet er ved en fejl blevet udleveret til Politiken af Region Syddanmark. Region Syddanmark beklager fejlen.

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...