Regionen: Nemmere adgang for frivillige

24. februar 2015 REGIONALT

Det skal være nemmere at benytte sig af frivillige på de regionale sygehuse og sociale tilbud, og derfor har regionsrådet nu lanceret en ny strategi på området, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

De er der allerede. De frivillige. De gør et godt og betydningsfyldt stykke arbejde, og der er plads til flere. Derfor har Region Syddanmark udarbejdet en strategi med nogle retningslinjer for den frivillige indsats, og den blev 23. februar godkendt på regionsrådsmødet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Frivillige kan være en kæmpe ressource, som vi ikke skal være bange for at benytte os af i det offentlige, og med den nye strategi, håber vi, at vi kan fjerne de største barrierer for et frivilligt initiativ på sygehusafdelingerne og vores sociale tilbud”, siger regionsrådsformand Carl Holst.

Strategien beskriver principper for den frivillige indsats i Region Syddanmark, og den sætter også ord på nogle af de udfordringer, der kan ligge i at involvere frivillige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Vand fra branden hos Omnicom forurener Ulkebøldam

29. juli 2021 112

Slukningsarbejdet af branden hos Omnicom på Stødagervej i Sønderborg gør, at en del af vandet fra brandslukningen er endt i Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam er forurenet, og lige nu arbejder miljøfolk og beredskab på at minimere forureningen. Cirka halvdelen af Ulkebøldam er forurenet. Årsagen til forureningen er, at en del af vandet, der er […]

Læs mere...