Regionens budgetforlig sikrer stor pose ekstra penge til fødende

Foto: Region Syddanmark
15. september 2021 Politik

Et bredt flertal i det syddanske regionsråd har tirsdag aften indgået forlig om Region Syddanmarks 2022-budget. Den stabile økonomi videreføres samtidig med, at det er muligt at finde ekstra penge til mange nye initiativer til næste år, skriver Region Syddanmark.

Samlet set afsættes der i næste års budget omkring 100 millioner kroner i drift og anlæg til at forbedre forholdene for fødende og barslende, 6,6 millioner kroner ekstra til den såkaldte akutplan, der skal skabe bedre sammenhæng i den hjælp, patienter modtager fra sygehuse, praktiserende læger og deres kommuner og i alt 14,6 millioner til forskellige indsatser på psykiatriområdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er blot tre eksempler på initiativer, som regionsrådspolitikerne har valgt at prioritere i Region Syddanmarks budget for næste år.

Bag forliget om næste års budget står Venstre, Socialdemokratiet, Socialistisk Folkeparti, Dansk Folkeparti, Det Konservative Folkeparti, Radikale Venstre og Liberal Alliance. Samlet set står 39 af regionsrådets 41 medlemmer bag forliget. Enhedslistens to medlemmer er ikke med i forliget.

Du kan læse mere om forliget på Region Syddanmarks hjemmeside .

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49