Regionsrådsvalg: Socialdemokraterne stiller med to lokale kandidater

27. marts 2021 KV21

I Socialdemokratiet Sønderborgkredsen skrider valgforberedelserne godt fremad, nu også med kandidater til regionsvalget.

Coronarestriktionerne generer også her det politiske arbejde, men nu kan vi præsentere de to kandidater, der skal forsøge at leve op til det flotte valgresultat i 2017, hvor Sønderborgkredsen sikrede sig andenpladsen på den socialdemokratiske liste i Region Syddanmark, skriver Sønderborgkredsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi satser bestemt på at fastholde tilslutningen og gerne øge stemmetallet yderligere.

Med Jette Damsø Henriksen og Jørn Lehmann Petersen stiller vi med et rigtig godt hold.

Der er tale om to kandidater, en garvet politiker og en ny kvinde. Aldersmæssigt er der en rigtig god balance, med en erfaren mand og så en yngre kvinde, der er klar til at tage over.

Vi stiller med to rigtigt gode kandidater.

Jette Damsøe Henriksen vil arbejde for:

Arbejdsmiljø for personalet på Regionens arbejdspladser.

Styrkelse af Regionens specialinstitutioner.

Sikre specialiserede tilbud til borgere med sjældne handicaps

Arbejde for et fornuftig brug af frivillige i regionen.

Arbejde for mere forskning.

”Jeg havde meget tidligt bedt partiorganisationen om at finde en yngre kandidat til den første af Sønderborgkredsens to pladser på den samlede liste til regionrådsvalg 2021. Det var derfor en stor glæde for mig, da Jette Damsø Johansen sagde ja til at opstille. Jeg er sikker på, at Sønderborg med Jette på 3. pladsen af den samlede liste vil få en stærk fremadrettet repræsentant i Regionsrådet”, siger Jørn Lehmann Petersen.

“Jeg stiller selv op på den andenplads, det vil sige som nummer 21 på den samlede liste. Årsagen er, at jeg gerne vil afslutte nogle af de opgaver vi har sat i gang, især rensningen ved Himmarks Strand, Kærgaard Klitplantage og i Grindsted, således at tre af Danmarks store generationsforureninger bliver renset op. Men også fordi jeg ønsker at støtte Jette i det fremadrettede arbejde. Så jeg ser frem til, at Sønderborgkredsen igen kan blive repræsenteret med to socialdemokrater i regionsrådet”.

Der er fortsat lang tid til valget, men kandidaterne er i arbejdstøjet og glæder sig til en forhåbentlig fair valgkamp.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...