Regnvejret holdt ikke indbrudstyv hjemme

18. august 2014 Uncategorized

Selvom man skulle tro at nattens regn og rusk ville holde indbrudstyvene hjemme så viser det sig, at det ikke dæmpede arbejdslysten.politi3

Kl. 00:13 overraskede en beboer på Ørstedsgade i Sønderborg en indbrudstyv. Tyven var kommet ind ved at smadre en rude i entrédøren og han valgte at tage flugten da beboeren gav sig til kende.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Tyven fik ikke noget med sig, men vi har sikret gode DNA spor fra stedet, så dem skal vi arbejde videre med i dag, siger vagtchef hos politiet Torben Møller til Radio Als.

Et mere

Da en familie vendte hjem fra ferie ved midnatstid natten til mandag, var det en trist oplevelse, der ventede dem. Der var blevet knust en rude i hoveddøren og der havde været tyve i hele husets stueetage. Der er endnu ikke lavet en opgørelse over, hvad der er blevet stjålet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...