Regnvejret holdt ikke indbrudstyv hjemme

18. august 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Selvom man skulle tro at nattens regn og rusk ville holde indbrudstyvene hjemme så viser det sig, at det ikke dæmpede arbejdslysten.politi3

Kl. 00:13 overraskede en beboer på Ørstedsgade i Sønderborg en indbrudstyv. Tyven var kommet ind ved at smadre en rude i entrédøren og han valgte at tage flugten da beboeren gav sig til kende.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Tyven fik ikke noget med sig, men vi har sikret gode DNA spor fra stedet, så dem skal vi arbejde videre med i dag, siger vagtchef hos politiet Torben Møller til Radio Als.

Et mere

Da en familie vendte hjem fra ferie ved midnatstid natten til mandag, var det en trist oplevelse, der ventede dem. Der var blevet knust en rude i hoveddøren og der havde været tyve i hele husets stueetage. Der er endnu ikke lavet en opgørelse over, hvad der er blevet stjålet.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...