Regnvejret holdt ikke indbrudstyv hjemme

18. august 2014 Uncategorized

Selvom man skulle tro at nattens regn og rusk ville holde indbrudstyvene hjemme så viser det sig, at det ikke dæmpede arbejdslysten.politi3

Kl. 00:13 overraskede en beboer på Ørstedsgade i Sønderborg en indbrudstyv. Tyven var kommet ind ved at smadre en rude i entrédøren og han valgte at tage flugten da beboeren gav sig til kende.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Tyven fik ikke noget med sig, men vi har sikret gode DNA spor fra stedet, så dem skal vi arbejde videre med i dag, siger vagtchef hos politiet Torben Møller til Radio Als.

Et mere

Da en familie vendte hjem fra ferie ved midnatstid natten til mandag, var det en trist oplevelse, der ventede dem. Der var blevet knust en rude i hoveddøren og der havde været tyve i hele husets stueetage. Der er endnu ikke lavet en opgørelse over, hvad der er blevet stjålet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...