Rinkenæs Brassband spillede den årlige ‘Ringridningskoncert’ for de ældre

16. juli 2021 Kultur

Torsdag aften spillede Rinkenæs Brassband koncert på Gråsten Plejehjem, hvor de ældre havde sat sig til rette i haven og kunne se på musikerne, der stod og svedte i deres uniformer på en virkelig varm sommeraften.

Når et band hedder et brassband, så er det ikke fordi, de spiller noget bras. Et brassband er et orkester, der spiller messing-instrumenter.

Koncerten på plejecentret er en årligt tilbagevendende begivenhed og er Rinkenæs Brassbands startskud på Gråsten Ringridning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Musikerne ved godt, der ikke er ringridning i Gråsten i år, men de syntes ikke, at de ældre skulle gå glip af musikken, så kort før klokken 19 blev der spillet lystigt.

“Vi har taget Green Forest Pipe-band med denne gang, så I kan høre deres sækkepibe”, sagde dirigenten.

Du kan SE BILLEDER HER .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...