Rockernes fjende tordner stadig imod Hells Angels

5. maj 2013 Uncategorized

Den tidligere rocker-aspirant Lars Jensen, som drømte om at blive fuldgyldigt medlem hos Hells Angels. Men han ragede han uklar klubben og blev smidt ud. Der er Lars Jensens forklaring og så er der forklaringen i bogen Kronvidnet. De to forklaringer er ikke ens.

Lars Bedemand tordner stadig imod sine tidligere helte.

Siden han fik det røde kort af de rigtige rockere, har den 41-årige familiefar åbent kritiseret Hells Angels. BT afslører nu, at der var planer om at likvidere Lars Jensen i slutningen af november sidste år. Men selvom Lars Jensen, der stadig bor i Nordborg, ikke kan få beskyttelse, fortsætter han med at kritisere rockerklubben.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det seneste træk fra Hells Angels er, at de slæber ham i Sø og Handelsretten, fordi han misbruger motorcykelklubbens logo på sine anti-HA-trøjer.

Frygten for de tidligere venner har ved årsskiftet ført til, at Lars Jensen drejede nøglen i sit bedemandsfirma i Alsgade i Sønderborg.

– Jeg tror ikke, det varer længe, inden vi får et forbud mod den slags klubber – ligesom der er i Tyskland, siger Lars Jensen. Han ryster på hovedet af mennesker, der siger, at HA ikke har gjort dem noget.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Men HA har altså skræmt en stor del af befolkningen, selvom de ikke laver meget andet end at hænge i deres klubhus og suge i enden af en joint, siger Lars Jensen. Han prøver ihærdigt på at overbevise unge mennesker om, at Hells Angels ikke er værd at dø eller at slå ihjel for. Et korstog, der i sidste ende kan være medvirkende til, at Hells Angels optrapper jagten på ham selv.

Hells Angels havde afsagt en “dødsdom” på Lars Jensen længe inden, han stiftede foreningen Forbyd Hells Angels og det træk med foreningen kan jo skærpe rockernes interesse i at lukke munden på deres tidligere aspirant.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>